Wil je je leven verbeteren? Dan wil je misschien investeren in een wearable. De draagbare technologie van vandaag doet zoveel meer dan alleen je stappen tellen. Deze apparaten kunnen u de informatie geven die u nodig hebt om beslissingen te nemen over uw gezondheid en levensstijl, en u heeft geen arts nodig om de resultaten te interpreteren. Bekijk deze blogpost om te zien wat we bedoelen.

Wearable tech heeft het afgelopen jaar grote sprongen gemaakt. Waar de meest populaire wearables ooit waren gericht op fitness en smartphoneconnectiviteit, kunnen ze nu je temperatuur meten, je door trainingen leiden en zelfs pijn helpen verlichten. Het zijn meer dan alleen coole verbonden apparaten, deze draagbare technische gadgets kunnen je leven echt verbeteren.

Gerelateerd: 10 gadgets waarvan je niet wist dat je ze nodig had

Van een draagbare robotorthese waarmee u kniepijnvrij kunt bewegen tot een smartwatch die het zuurstofgehalte in uw bloed in de gaten houdt, deze gadgets worden in snel tempo essentiële hulpmiddelen om gezond en comfortabel te blijven. Laten we eens kijken naar enkele van onze recente favorieten.

Als je last hebt van kniepijn, tel je elke stap die je zet. Maar de draagbare robotorthese Roam Robotics Ascend kan daar verandering in brengen. Het is een niet-chirurgische manier om de mobiliteit te verbeteren en te helpen bij verschillende specifieke aandoeningen. Interessant is dat sensoren uw intenties detecteren om de knie te strekken en te buigen en zwakte te compenseren.

Roam Robotics Stijgen op mensen buitenshuis

Lees meer over hoe u deze gadget van de officiële website kunt krijgen.

2. Met deze fitness-smartwatch is het alsof je een personal trainer om je arm hebt; het leidt u door trainingen en bewaakt uw gezondheid gedurende de dag.

Garmin Venu 2 in de video

De Garmin Venu 2 fitness-smartwatch is een van die draagbare technische gadgets die je leven echt verbetert omdat hij de leiding neemt over je gezondheid. Serieus, dit fitnesshorloge heeft yoga-, pilates-, HIIT- en krachttrainingen die je kunt bekijken op het AMOLED-display. Als u niet aan het trainen bent, registreren de gezondheidssessies van twee minuten uw gezondheidsstatistieken.

Download het voor $ 399,99 van de officiële website.

3. Een gezondheidssmartwatch helpt u om van uw gezondheid een prioriteit te maken door uw mentale en fysieke welzijn bij te houden.

Mobvoi TicWatch GTH om een ​​pols

U moet voor uw gezondheid zorgen, en de Mobvoi TicWatch GTH-smartwatch voor gezondheid kan hierbij helpen. Het wordt geleverd met krachtige sensoren die zaken als het zuurstofgehalte in uw bloed, huidtemperatuur, hartslag, slaapkwaliteit en meer in de gaten houden. Het wordt zelfs geleverd met 14 trainingsmodi. Wanneer het verhoogde stressniveaus detecteert, biedt het begeleide ademhalingsoefeningen.

Download het voor $ 79,99 op de officiële website van het bedrijf.

4. Een focusverbeterende wearable is geweldig voor professionals die hun werk hun volledige aandacht willen geven, waar ze ook zijn.

Neurosity Crown op een persoon

Of u nu in een lawaaierig kantoor of thuis werkt, het kan moeilijk zijn om u op uw taken te concentreren. De draagbare focus van Neurosity Crown kan u helpen zich te concentreren. Deze draagbare technologie legt uw hersengolfgegevens vast en personaliseert hoe het voor u werkt. Met muziek, verlichting en meer creëert deze gadget uw ideale werkomgeving.

Koop het voor $ 899 op de officiële website.

5. Een draagbare pleister combineert acupunctuur met lichttherapie om chronische pijn te verzachten en zelfs de slaap te verbeteren.

Taopatch in gebruik

Als u chronische pijn heeft of niet goed slaapt, is het Taopatch-wellnessapparaat een van die draagbare technische gadgets die uw leven echt kunnen verbeteren. Het zet je lichaamswarmte om in therapeutische golflengten van licht. De patch stuurt deze golflengten naar specifieke punten op het lichaam, waardoor de communicatie tussen het centrale zenuwstelsel en de rest van het lichaam wordt bevorderd.

Koop het voor $ 249 op de officiële website.

6. Een snurkband is nodig als uw partner naar de bank gaat om uw middernachtssymfonie te blokkeren.

Philips SmartSleep in een video

Snurken is een frustrerend probleem, omdat u niet veel kunt doen om het te voorkomen. Of misschien wel. De Philips SmartSleep-band tegen snurken kan u waarschuwen voordat u begint met snurken. Op die manier stoor je nooit iemand. Draag het gewoon om uw romp om te weten wanneer u moet overschakelen naar op uw zij slapen.

Koop het voor $ 139,95 op de officiële website.

7. Een slimme bril beschermt je ogen tegen blauw licht tijdens het gamen en rekenen. Ze laten je zelfs handsfree oproepen beantwoorden.

Razer Anzu slimme open-ear audio-brilRazer Anzu op een gebruiker

Als je het grootste deel van de dag naar schermen staart, zul je dol zijn op de Razer Anzu slimme open-ear audio-bril. De lenzen filteren blauw licht om de gezondheid van uw ogen te beschermen terwijl u werkt en gokt, en dat is zeker iets dat uw leven zal verbeteren. Ze laten je ook handsfree je oproepen beantwoorden dankzij de ingebouwde microfoon en luidsprekers.

Koop ze voor $ 199,99 op de officiële website.

8. Een hartslagmeter laat je precies zien hoe hard je jezelf pusht tijdens je trainingen.

Polar Verity Sense optische hartslagmeterPolar Verity Sense tijdens een training

De optische hartslagmeter van Polar Verity Sense maakte onze lijst met draagbare technische gadgets die je leven echt verbeteren, omdat het je helpt je training naar een hoger niveau te tillen. Het houdt uw hartslag bij terwijl u traint en geeft u zowel realtime als in-app-gegevens.

Koop het voor $ 89,95 op de officiële website.

9. Een slaapanalyse-tool geeft je alle statistieken over je Z’s.

Draagbare technische gadgets die uw leven daadwerkelijk kunnen verbeteren TatchSleep Kit-tool voor slaapanalyse voor thuisTatchSleep Kit in iemands hand

Als u meer informatie wilt over hoe u slaapt, is de TatchSleep Kit-slaapanalysetool voor thuis een draagbare technische gadget die kan helpen. De pleisters meten snurken, ademhaling, zuurstof en meer. En ze zijn zo zacht dat je ze niet eens voelt. Het beste van alles is dat ze verbinding maken met uw iPhone en u virtueel overleggen met een slaapspecialist.

De prijs van deze gadget is TBA. Lees er meer over op de officiële website.

10. Een draagbare temperatuurregelaar houdt je comfortabel als je het altijd te warm of te koud hebt.

Sony REON POCKET 2 draagbare temperatuurregelaarSony REON POCKET 2 in gebruik

Sta je constant aan het koken in de zomer of rill je in de winter? Dat zal geen probleem meer zijn dankzij de Sony REON POCKET 2 draagbare temperatuurregelaar. Hij heeft vier warme en vier koude niveaus, zodat u altijd op uw ideale temperatuur kunt zijn. Het is comfortabel om te dragen en is geweldig voor dagelijks gebruik, uitstapjes en lichte oefeningen.

Download het voor $ 135,89 op de officiële website.

Ben je klaar om je leven te verbeteren met een van deze draagbare technische apparaten? We houden nogal van die fitness-smartwatch met alle trainingen. Laat ons in de comments weten welke van deze gadgets je het leukst vindt.

Wilt u meer technisch nieuws, recensies en handleidingen van Gadget Flow? Volg ons op Apple News, Google News, Feedly en Flipboard. Als je Flipboard gebruikt, moet je zeker onze Curated Stories bekijken. We publiceren elke dag drie nieuwe verhalen, dus zorg ervoor dat je ons volgt om op de hoogte te blijven!

De Gadget Flow Daily Digest belicht en verkent de nieuwste technologische trends om u op de hoogte te houden. Wil je het rechtstreeks in je inbox? Abonneren ➜

Lauren schrijft en redigeert sinds 2008. Ze werkt graag met tekst en helpt schrijvers hun stem te vinden. Als ze niet achter haar computer aan het typen is, kookt en reist ze met haar man en twee dochters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in