5 Projectors van AliExpress voor de ultieme thuisbioscoop

Huis ” 5 Projectors van AliExpress voor de ultieme thuisbioscoop

Xiaomi Mijia-projector
(Bron: AliExpress)

Op AliExpress vind je de meest vreemde en handige gadgets. In dit artikel lichten we vijf goede en goedkope projectors uit. Zo kun jij van je eigen huis een bioscoop maken. En nog beter: zo hoef je geen lelijk en groot beeldscherm in de kamer te hebben.

Nog een voordeel van een projector is dat je hem gemakkelijk kunt meenemen. Bijvoorbeeld op vakantie of als je een filmavond bij je vrienden hebt. Check hier onder de vijf projectors die we voor je hebben uitgezocht.

AliExpress Byintek Maan BT96Plus 1080p projector

De Byintek Maan BT96Plus projector is een LED projector waarmee je gemakkelijk een thuisbioscoop maakt. De projector ondersteunt 4K video en is voorzien van Android 7.1.2. Het geheugen is 2GB RAM en 16 GB ROM. Niet mis!

AliExpress-projectorByintec projector (Bron: AliExpress)

195,03 euro

XGIMI XJ03W Mogo Home-projector

Deze projector is erg compact waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Hij heeft een Auto focus functie voor een helder beeld. Daarnaast is hij voorzien van een 10400 Ah batterij zodat je er een aardige filmmarathon mee kunt houden. Nog een voordeel van deze projector is de ingebouwde Harman Kardon Stereo speaker voor goed geluid. Dat is natuurlijk essentieel voor je filmbeleving.

projector AliExpressXGIMI XJ03W-projector (Bron: AliExpress)

481,39 euro

WZATCO M18

Dit is nog een projector uit het rijtje van merken dat je waarschijnlijk (bijna) alleen maar op AliExpress vindt. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij geen goed beeld geeft. De projector geeft een 200-inch HD scherm, maar je kunt hem ook gewoon gebruiken om kleiner te projecteren. De projector bied een Full HD 1920×1080 resolutie. Hij heeft verder ingebouwde 4G en kan gebruikt worden met Android 9.0.

AliExpress-projectorWZATCO M18 (Bron: AliExpress)

186,33 euro

AliExpress Crenova-projector

Crenova is een merk dat verkrijgbaar is op Amazon, Ebay en AliExpress. Het systeem waarop deze projector werkt is Android 7.1.2 OS, hij heeft 2G RAM en 16G ROM. Je kunt het apparaat gemakkelijk besturen met je smartphone door de gratis app in de Play Store te downloaden.

Crenova-projectorCrenova-projector (Bron: AliExpress)

171,44 euro

Xiaomi Mijia draagbare projector

Uiteraard heeft Xiaomi ook een projector in hun brede assortiment van gadgets en elektronica. Deze projector heeft vrijwel dezelfde specificaties als de bovenstaande projectors, maar uiteindelijk degene waar je voor moet gaan. Het is een Xiaomi product. En je weet hoe fan we zijn van de prijs-kwaliteit verhouding van de Chinese tech-fabrikant.

Xiaomi-projectorXiaomi Mijia-projector (Bron: AliExpress)

327,60 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:

5 Projectors van AliExpress voor de ultieme thuisbioscoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in