Op op 30 en 31 oktober gaat het Dutch Audio Event plaatsvinden op het Koningshof in Veldhoven. Het Dutch Audio Event is hiermee de eerste HiFi beurs in Europa dat de deuren weer opent voor het publiek. In totaal zijn er meer dan 45 deelnemers die 300 merken vertegenwoordigen.

Wat kan je verwachten van het Dutch Audio Event?

De naam zegt het al het Dutch Audio Event staat bol van de audio en is bestemd voor iedereen met een voorliefde voor Hifi. Tijdens de beurs zie je de allernieuwste producten en kun je met anderen praten over audio in de breedste vorm. Dit jaar wordt er uiteraard ook aandacht besteed aan de nieuwste producten op het gebied van high-end audio, maar ook HeadFi. Daarnaast kun je lezingen en presentaties volgen over de meest uiteenlopende audio onderwerpen. Naast alle apparatuur en vele presentaties is er ook plaats voor live muziek.

Het Dutch Audio Event zal weer in fysieke vorm plaatsvinden, maar de organisatie volgt wel de richtlijnen en adviezen van de RIVM, zodat het voor iedereen een veilig en leuk evenement wordt. Er zijn eenvoudige looproutes ontwikkeld zodat iedereen de stands op een goede manier kan bekijken. Bezoekers die niet gevaccineerd zijn hebben een negatief testbewijs nodig om binnen te komen.

Kaartjes

Tickets zijn te verkrijgen op de website van het Dutch Audio Event. Kom je met de auto, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Neem je het openbaar vervoer, dan rijden er vanaf het station Eindhoven verschillende bussen die makkelijk voor de deur bij Koningshof komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in