Amazon introduceert twee nieuwe diensten die verband houden met de gezondheid en fitness van gebruikers, en zijn Halo-apparaten voor persoonlijke gezondheid. Ze omvatten Halo Fitness, een nieuwe service voor interactieve homevideo-workouts die veel lijkt op Apple Fitness+, en Halo Nutrition, een gepersonaliseerde, begeleide maaltijdplanner.

Beide diensten zullen worden opgenomen als onderdeel van Amazon’s Halo-lidmaatschap voor gebruikers van zijn Halo-lijn van fitness-trackers, waaronder de nieuwe Halo View-activiteitstracker die een OLED-display toevoegt. Het Halo-abonnement kost $ 3,99 per maand na een gratis proefperiode van zes maanden gebundeld met Halo Band, of een proefperiode van 12 maanden met Halo View, en Amazon zegt dat het beide nieuwe functies zal bevatten die later dit jaar voor Fitness beginnen, en in Januari 2022 voor Voeding.

Halo Fitness biedt ‘workouts van studiokwaliteit’ onder leiding van ‘industrie-experts’ en biedt realtime weergave van statistieken zoals hartslag en hartslagintensiteitszone zoals vastgelegd door de Halo-fitnessbanden. De trainingen omvatten coaches zoals Michael Hildebrand, Elena Cheung en Elizabeth Andrews, en het biedt cardio-, kracht-, yoga-, buiten- en mobiliteitslessen in termen van soorten trainingen.

Halo Nutrition biedt het ontdekken van recepten en maaltijdplanning, met opties om op maat gemaakte menu’s te maken op basis van dieetvoorkeuren en -vereisten, of vooraf samengestelde menu’s voor specifieke diëten, waaronder ‘klassiek, keto, mediterraan, noords, paleo, veganistisch en vegetarisch. Bij de lancering zegt Amazon dat het een bibliotheek zal hebben met meer dan 500 recepten van partners, waaronder Whole Foods en WW, met integratie met Alexa Shopping-lijst voor het vinden van ingrediënten.

Amazon najaar 2021 hardware-evenement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in