Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Eind vorig jaar debuteerde Apple met zijn high-end AirPods Max-hoofdtelefoon met een gebalanceerd geluid, uitstekende ruisonderdrukking en een solide batterijduur. Zelfs zonder ondersteuning voor verliesvrije audio zijn ze onlangs verbeterd met de toevoeging van ruimtelijke audiotracks van Apple Music en nu zijn ze verkrijgbaar bij Amazon voor de laagste prijs die we sinds de lancering hebben gezien.

De zilveren en hemelsblauwe kleuren van de AirPods Max worden momenteel vermeld voor $ 499, $ 50 minder dan hun gebruikelijke verkoopprijs. Als u op zoek bent naar de beste draadloze audio-ervaring die beschikbaar is tijdens het gebruik van Apple-services en -apparaten, maakt de H1-chip aan de binnenkant die naadloos koppelen mogelijk maakt en handsfree Siri dit een sterke optie. De volgende versie van iOS / tvOS zal hun ruimtelijke audiomogelijkheden nuttiger maken, wat zou kunnen helpen de volgende keer dat we een lijst maken met de beste beschikbare hoofdtelefoons.

Koop AirPods Max bij Amazon – $ 499

Volg @EngadgetDeals op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in