Vanaf vandaag kan iedereen met een compatibele iPhone zijn apparaat updaten naar iOS 14.7. De nieuwste openbare release van de firmware voegt een paar handige maar relatief kleine functies toe, zoals ondersteuning voor het nieuwe MagSafe Battery Pack op iPhone 12. Er is een optie om twee Apple Cards samen te voegen tot een mede-eigendomsaccount met een gecombineerde kredietlimiet.

De Home-app heeft nu een manier om HomePod-timers te beheren, terwijl gebruikers in Canada, Frankrijk, Italië, Nederland, Zuid-Korea en Spanje nu informatie over de luchtkwaliteit zullen zien in Weer en Kaarten. Op het audiofront is er een filter in de Podcasts-bibliotheek waarmee je alle shows kunt zien of alleen degene die je volgt. Je kunt je iPhone updaten naar iOS 14.7 door de app Instellingen te openen, op Algemeen en vervolgens op Software-update te tikken.

Apple zal waarschijnlijk over een paar maanden iOS 15 uitbrengen. Het bewaart grote aankomende functies zoals FaceTime op pc en Android, vernieuwde meldingen en rijbewijsopslag in Apple Wallet voor die update.

Elders is nu tvOS 14.7 beschikbaar, waarmee Apple TV algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen krijgt. Apple Watch-gebruikers in nog 30 andere landen kunnen de ECG-app nu gebruiken nadat Apple watchOS 7.6 heeft uitgebracht.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in