Ming-Chi Kuo, een analist die historisch accuraat is geweest als het gaat om voorspellingen over de toekomstplannen van Apple, verwacht dat de iPhone-reeks van de techgigant voor 2022 betaalbare 6,1-inch en 6,7-inch modellen zal bevatten. Volgens 9to5Mac heeft de analist een nieuwe beleggersnota uitgebracht waarin hij zei dat Apple volgend jaar de twee low-end modellen samen met de high-end 6,1-inch en 6,7-inch iPhone 14s zal lanceren. Kuo zei ook dat hij verwacht dat het betaalbare 6,7-inch model minder dan $ 900 zal kosten. Op dit moment is Apple’s enige 6,7-inch telefoon de iPhone 12 Pro Max, die kopers minstens $ 1.099 zal kosten.

Naast het toegankelijker maken van de 6,7-inch iPhone, verwacht Kuo dat de 2022-modellen vingerafdruksensoren onder het scherm zullen hebben. De meeste recente iPhones hebben geen vingerafdruklezers meer, omdat Apple besloot om FaceID te pushen voor authenticatie. Een patentaanvraag die eerder dit jaar door Patently Apple werd opgemerkt, laat zien dat de technologiegigant echter een TouchID-technologie onder het scherm ontwikkelt, dus deze specifieke voorspelling komt niet uit het linkerveld.

Kuo zei ook dat de high-end modellen zullen worden geleverd met een 48-megapixel brede camera-upgrade voor degenen die bereid zijn een premium te betalen voor wat de meer betaalbare opties niet bieden. De vier modellen waren de enige die hij noemde in de nieuwe beleggersnota, maar in een eerdere voorspelling zei hij dat de 2022-reeks geen 5,4-inch iPhone mini zal bevatten. Volgens een Nikkei-rapport van maart heeft Apple de productie van de iPhone 12 mini in de eerste zes maanden van het jaar verlaagd. Het bedrijf zal naar verluidt ten minste 70 procent minder eenheden produceren dan gepland, wat erop wijst dat het kleinere apparaat niet goed heeft verkocht.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in