Amazon heeft de neiging om het livestreamen van zijn grote hardware-evenementen te vermijden, maar het is blij om achteraf video te delen – en de presentatie van dit jaar is er een die je misschien wilt zien. Het bedrijf heeft zijn volledige hardware-evenementstream voor de herfst van 2021 online geplaatst om alles wat het introduceerde in levendig detail te illustreren, inclusief een paar beslist linkse producten. Je kunt de hele affaire hieronder bekijken.

Geloof het of niet, een Alexa-thuisrobot is nog maar het begin van wat Amazon onthulde tijdens zijn stream van een uur. Het bedrijf lanceerde ook een op kinderen gericht apparaat voor videogesprekken, een extra grote Echo Show, een Ring-beveiligingssysteem met een ingebouwde router, andere slimme gadgets voor thuis en een hele reeks diensten. De grootste verrassing is misschien wel het ontbreken van gewone Echo-speakers. Amazon was duidelijk meer geïnteresseerd in het uitbreiden van zijn assortiment dan in het vernieuwen van zijn bestaande aanbod.

Volg hier al het nieuws van Amazon’s herfsthardware-evenement!

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in