Eerder vandaag was Nintendo een van de laatste grote uitgevers die een E3 2021-gerelateerd evenement organiseerde, en het bedrijf stelde niet teleur. Na schijnbaar zijn fans te hebben getrolld met een lange blik op de uitbreidingspas voor Hyrule Warriors: Age of Calamity, leverde het bedrijf de goederen.

We kregen een korte maar prikkelende blik op het vervolg op Breath of the Wild, en het was heerlijk. Nintendo toonde de uitgebreide open wereld van de game, inclusief de lucht boven Hyrule, en zei dat het hoopt de titel ergens in 2022 uit te brengen. The Legend of Zelda was echter niet het enige hoogtepunt van de presentatie.

Het bedrijf toonde ook Advance Wars-remakes, een nieuwe WarioWare-game en een opnieuw opgestarte versie van Metroid Dread. We kregen ook bevestiging van een Guardians of the Galaxy-release, de volgende Super Smash Bros. Ultimate-jager en een straatdate voor Shin Megami Tensei V. Al met al was het een snelle presentatie van 45 minuten waarin het bedrijf veel deed van de grond, maar als je een deel ervan hebt gemist, hebben we je gedekt met een nog sneller tempo van 12 minuten van alle goede delen.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in