Maak uw werkopstelling nog productiever met een van deze 2-in-1 opladers. Ze houden je gadgets klaar voor wat de dag ook brengt.

Houd uw essentiële apparaten opgeladen en klaar met de beste 2-in-1 draadloze opladers. Want als je die deadlines doorwerkt, maar een klant wil praten, wil je ervoor zorgen dat je oordopjes op vol vermogen werken.

Gerelateerd: Deze WFH-gadgets voorkomen afleiding en houden je gefocust op het werk

Of je nu op zoek bent naar een draadloze oplader met een schuine standaard die ook je AirPods Pro oplaadt of een platte oplader die je Apple Watch van stroom kan voorzien, hieronder vind je een geweldige 2-in-1 draadloze oplader. Het beste van alles is dat deze opladers net zo stijlvol zijn als ze kunnen en een gestroomlijnd uiterlijk aan uw bureau toevoegen.

1. De Satechi magnetische 2-in-1 draadloze oplaadstandaard laadt een iPhone 12 op met maximaal 7,5 watt of AirPods Pro met maximaal 5 watt.

Satechi magnetische 2-in-1 draadloze oplaadstandaard op een bijzettafeltje

Voeg de Satechi magnetische 2-in-1 draadloze oplaadstandaard toe aan uw bureau voor gemak. Het heeft een standaard en laadt zowel je iPhone 12 als AirPods Pro tegelijkertijd op.

Koop het voor $ 59,99 op de officiële website.

2. De Native Union Snap 2-in-1 magnetische draadloze oplader heeft een veelzijdige standaard en voedt zowel je iPhone 12-serie als AirPods Pro.

Beste 2-in-1 draadloze opladers voor uw bureauNative Union Snap 2-in-1 magnetische draadloze oplader op een bureau

Een andere van de beste 2-in-1 draadloze opladers voor uw bureau is de Native Union Snap 2-in-1 magnetische draadloze oplader. Het heeft een handige snap-to-charge-functie en wordt geleverd met een 6,5-voet USB-C naar USB-C-kabel.

Koop het voor $ 79,99 op de officiële website.

3. De Zens Magnetic + Watch draadloze oplader geeft je AirPods, iPhone en Apple Watch een boost aan je bureau.

Beste 2-in-1 draadloze opladers voor uw bureauZens Magnetic + Watch draadloze oplader met apparaten

Houd al je Apple-gadgets op 100% tijdens de werkdag met de Zens Magnetische + Horloge Draadloze Oplader. En het laadt ze allemaal tegelijk op. Sterker nog, met een USB-A-poort kun je ook een vierde gadget opladen.

Koop het voor $ 162,32 op de officiële website.

4. De Native Union Drop XL dubbele draadloze oplader laadt 3 gadgets tegelijk op, zodat alles voor je klaar staat wanneer je ze nodig hebt.

Native Union Drop XL dubbele draadloze opladerNative Union Drop XL oplaadapparaten

Als je merkt dat je huidige draadloze oplader niet genoeg ruimte biedt, ga dan voor de Native Union Drop XL dubbele draadloze oplader. Hij laadt maximaal twee apparaten op zijn spoelen en een derde in zijn USB-A-poort.

Koop het voor $ 99,99 op de officiële website.

5. De Belkin BOOST↑CHARGE™ Pro 2-in-1 draadloze opladerstandaard houdt uw telefoon in de ideale hoek en ziet er prachtig uit op uw bureau.

Belkin BOOST↑CHARGE™ PRO 2-in-1 draadloze opladerstandaardBelkin BOOST↑CHARGE™ PRO 2-in-1 draadloze opladerstandaard in wit

De Belkin BOOST↑CHARGE™ Pro 2-in-1 draadloze opladerstandaard ziet er geweldig uit op elk bureau met zijn matwitte of zwarte kleuren. Vervolgens laadt het uw draadloze iPhone, AirPods of AirPods Pro op. Stel de standaard in op staande of liggende modus.

Koop het voor $ 99,99 op de officiële website.

6. De Moshi Sette Q dual draadloze oplaadpad werkt met elke Qi-compatibele smartphone en oordopjes. Het laadt ze tegelijkertijd op.

Moshi Sette Q dual draadloos oplaadstationMoshi Sette Q op een nachtkastje

De Moshi Sette Q dual draadloos oplaadstation is een van de beste 2-in-1 opladers voor je bureau vanwege de zachte stoffen buitenkant. Je zult er trots op zijn om het op kantoor te laten zien, want het vermindert ook de wirwar van snoeren. Ondertussen ondersteunt het het nieuwste Qi Epp-protocol.

Koop het voor $ 89,95 op de officiële website.

7. De Zens Magnetic Dual Powerbank laadt uw MagSafe-compatibele apparaat op. Bovendien voedt het een ander Qi-apparaat op de achterkant.

Beste 2-in-1 draadloze opladers voor uw bureauZens Magnetische Dual Powerbank met gadgets

Je zult nooit zonder stroombron zitten als je de Zens Magnetische Dual Powerbank. Het laadt twee Qi-compatibele apparaten op, één magnetisch. Het wordt ook geleverd met een flexibele standaard en is lichtgewicht.

Koop het voor $ 81,01 op de officiële website.

8. De Native Union Drop XL Wireless Charger Watch Edition wordt geleverd met een Apple Watch-puck. Hij laadt ook 3 apparaten tegelijk op.

Native Union Drop XL draadloze oplader horloge-editieNative Union Drop XL draadloze horlogeeditie in het zwart

Een andere elegante manier om uw apparaten opgeladen te houden, is de Native Union Drop XL Wireless Charger Watch Edition. Het heeft een verzwaarde aluminium basis en voedt je AirPods, Apple Watch en iPhone. Anti-aanbak siliconen houdt het op zijn plaats op uw bureau.

Koop het voor $ 149,99 op de officiële website.

9. De iOttie iON Wireless Duo Qi-compatibele oplaadstandaard voedt 2 Qi-compatibele apparaten. De standaard heeft een kanteling van 65° voor comfortabel kijken.

iOttie iON Wireless Duo in een video

De iOttie iON Draadloze Duo Qi-oplaadstandaard is uitstekend geschikt voor uw bureau omdat het zo veelzijdig is. Het laadt elk Qi-apparaat op en de schuine standaard houdt je telefoon in een comfortabele kijkpositie.

Koop het voor $ 59,95 op de officiële website.

10. De HYPER HyperJuice magnetische draadloze oplaadstandaard heeft een kleine voetafdruk en laadt zowel je iPhone als AirPods op.

HYPER HyperJuice magnetische draadloze oplaadstandaardHYPER Hyper Juice magnetische draadloze oplaadstandaard op een bureau

De laatste gadget op onze lijst met de beste 2-in-1 draadloze opladers voor je bureau is de HYPER HyperJuice magnetische draadloze oplaadstandaard. Het beschikt over hoogwaardig roestvrij staal en aluminium.

Koop het voor $ 49,99 op de officiële website.

Deze 2-in-1 draadloze opladers zorgen ervoor dat je apparaten altijd voldoende stroom hebben. Welke zou je graag willen bezitten? Laat het ons weten in de reacties.

Wilt u meer technisch nieuws, recensies en handleidingen van Gadget Flow? Volg ons op Apple News, Google News, Feedly en Flipboard. Als je Flipboard gebruikt, moet je zeker onze samengestelde verhalen eens bekijken. We publiceren elke dag drie nieuwe verhalen, dus zorg ervoor dat je ons volgt om op de hoogte te blijven.

De Gadget Flow Daily Digest belicht en verkent de nieuwste technische trends om u op de hoogte te houden. Wil je het direct in je inbox? Abonneer

Lauren schrijft en redigeert sinds 2008. Ze houdt ervan om met tekst te werken en schrijvers te helpen hun stem te vinden. Als ze niet achter haar computer zit te typen, kookt ze en reist ze met haar man en twee dochters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in