Walt Disney Studios Motion Pictures

Alle films uit deze speciaal draaiden nog in de bioscopen, maar zijn vanaf nu online verkrijgbaar. Zo kun jij toch op een alternatieve manier van je avondje bioscoopfilms genieten. Alhoewel niet alle recente bioscoopreleases zo worden aangeboden, valt er toch het nodige al online te zien.

Onward

We starten deze speciale door even Onward te benoemen. De film kwam heel recent in de bioscopen, maar Disney heeft een enorme tegenslag moeten meemaken toen veel landen op slot gingen vanwege het coronavirus. Onward is door velen niet gezien omdat de bioscopen al dicht werden gegooid toen ze de film wilden bekijken. Eerder werd Frozen II die al sinds vorig jaar in de bioscopen draaide, vervroegd naar de streamingdienst Disney+ verplaatst. Disney heeft besloten om ook Onward vervroegd naar deze streamingdienst te brengen. Het magische avontuur komt vandaag online.

Onward is de nieuwste film van Disney Pixar. In de film volgen we het verhaal van twee jonge elvenbroers, ingesproken door Marvel-sterren Tom Holland en Chris Pratt. Samen gaan de broers op pad, om aan de hand van magie nog een dag extra tijd door te kunnen brengen met hun overleden vader. Wanneer per ongeluk alleen de onderste helft van de vader terug wordt getoverd, komt de dag in het teken te staan van een gevaarlijke reis. Met die reis moeten fouten worden rechtgezet.

Guns Akimbo

5 maart kwam de bioscoopfilm Guns Akimbo uit. In die film ondervond Daniel Radcliff dat hij niet alleen een tovenaar, maar ook een toffe actieheld kon zijn. Nu hij ouder is wil hij met Guns Akimbo een nieuw soort rol aanpakken. Dit doet hij door een beetje een nerderig personage te spelen in een wereld waar geen onvergefelijke spreuken, maar dodelijke kogels worden afgevuurd.

De film draait om videogame-ontwikkelaar Miles (Daniel Radcliff) die heel veel tijd stopt in het spelen en ontwikkelen van videogames. Dat hij ervaring heeft met schietspellen, maakt hem de geschikte persoon voor een gevaarlijke missie. Hij wordt in Guns Akimbo deelnemer in een illegaal spel waarin levens op het spel staan. Terwijl mensen over de hele wereld via een live stream toekijken, moet Miles vechten voor zijn leven.

Bloodshot

Via onder andere Pathé Thuis kan er ook alvast worden genoten van de superheldenfilm Bloodshot. Toch fijn als je nog even wat superhelden wilde bewonderen! Dit keer gaat het niet om een blockbuster van Marvel. Verwacht dus geen Iron Man, Spider-Man, Thor, Black Widow, Hulk of andere Avenger helden. Ook gaat het niet om DC schurken en helden, zoals we laatst zagen. Dit keer is Marvels en DCs concurrentie aan zet. We kijken in de keuken van Valiant Comics.

De film neemt ons mee in een avontuur waarin een dode soldaat weer tot leven wordt geroepen. Het tot leven brengen van soldaten brengt de nodige gevaren met zich mee. Bloodschot ontstaat namelijk. Dit is een medogenloze moordmachine gespeeld door Vin Diesel. Hij is bijna onverslaanbaar en dat zorgt natuurlijk voor complicaties. Echt een rol die je van de acteur verwacht.

Just Mercy

Ook de film Just Mercy wordt nog even doorgezet via streaming. In de film zien we hoe Michael B. Jordan (Black Panther, Creed, Creed II) en Brie Larson (Captain Marvel) belangrijke rollen in deze bioscoopfilm. Verder is er in deze film ook een hoofdrol voor Jamie Foxx (Baby Driver). Die namen alleen zijn al voldoende om toch even te kijken of Just Mercy een film voor jou is!

Just Mercy vertelt het waargebeurde verhaal van een advocaat. De jonge advocaat Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) reist af naar de Alabama om onrecht te bestrijden. In Alabama wordt een onschuldige gevangen gezet en die persoon krijgt geen enkele vorm van juridische bijstand. Dit kan Bryan Stevenson niet laten gebeuren. Een plaatselijke advocaat (Brie Larson) helpt hem bij de zaak van iemand die beschuldigd wordt van een moord.
WW Entertainment

Kruimeltje

Ben je eerder op zoek naar een film die je met het hele gezin kunt kijken? De bioscoopfilm Kruimeltje verscheen eerder al in de bioscopen, maar is door de coronacrisis ook naar onder andere Pathë Thuis verplaatst. Kuimeltje is een Nederlandse film die voornamelijk leuk is om met het gezin te bekijken. De avonturen kunnen aanslaan bij de jeugd, maar ook bij volwassenen die de verhalen van Kruimeltje nog uit hun gouden oude kindertijd herinneren.

De film gaat over het straatjongetje Kruimeltje. Of nou ja straatjongetje, hij is een soort van straatjongen af. Alhoewel hij nog het liefst op de straat te vinden is, heeft hij een duur landgoed tot zijn beschikking om in te spelen. Toch bevalt dit niet. Daarom loopt het deugnietje ook weg om weer van de drukke stad te kunnen genieten. Hij wordt daar ontvoerd en dan begint een nieuw avontuur.

The Invisible Man

Voor liefhebbers van horror sluiten we deze special met de beste bioscoopfilms die nu naar online streaming zijn verplaatst, af met The Invisible Man. Dit is een scienefictionhorror die begin maart in de bioscopen zou verschijnen. De hoofdrollen van The Invisible Man worden vertolkt door Elisabeth Moss (Top of the Lake, The Hand Maidens Tale) , Aldis Hodge (Die Hard with a Vengeance en Bed of Rose), Storm Reid, Harriet Dyer en Oliver Jackson-Cohen.

Deze horrorfilm gaat over Cecillia Kass die een wat ziekelijke relatie heeft met een wetenschapper. Op een nacht weet ze te ontsnappen uit deze relatie en duikt ze onder. Het lijkt er daarentegen op dat Kass weg moet van haar schuilplaats als het nieuws haar bereikt dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Ze vertrouwt dit niet en het lijkt zelfs alsof dit in scene is gezet, zodat Kass weer iets van haar laat horen. Maar wat als het waar is? Dan kan Kass wel een hele grote erfenis in de wacht slepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in