BREDA – SummerviBes heeft weer volop leuke activiteiten in petto tijdens de meivakantie voor de Bredase jeugd. Kinderen en jongeren kunnen lekker sporten, gamen en creatief bezig zijn. Het programma biedt net als voorgaande edities voor ieder wat wils.

SummerviBes is een speciaal programma dat door het jaar heen tijdens schoolvakanties wordt aangeboden voor de jeugd in Breda. Deze editie is omgedoopt tot Springbreak Breda. Op het programma staan van 3 tot en met 7 mei verschillende activiteiten, gericht op diverse doelgroepen.

Stunten

Wie houdt van water en avontuur kan bijvoorbeeld gaan suppen. Maar er is ook een tennisclinic, er wordt gevoetbald, je kunt gaan stunten op een bmx-fiets of tijdens de urban sports, kickboxen of bubbelvoetballen.

Voor de game-liefhebbers zijn er de hele week verschillende E-sportstoernooien. Iedereen van 10 tot 26 jaar mag hieraan meedoen. Op het programma staan de populaire spellen FIFA21, Super Smash Bros Ultimate, League of Legends, Pokémon en Rocket League.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Zelf een graffitikunstwerk maken is een van de activiteiten tijdens Springbreak Breda. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Graffiti

Ook voor de creatieve jeugd is er een tof programma. Zo kunnen zij onder meer meedoen met een workshop graffiti spuiten of muziek gaan maken.

Bij de activiteiten staat aangegeven voor welke doelgroep ze zijn. Sommige zijn stadsbreed, andere juist in de wijken. Het programma is samengesteld door de maatschappelijke organisaties Breda Actief, Grote Broer Grote Zus, Nieuwe Veste en Surplus.

Aanmelden

De activiteiten zijn gratis. Inschrijven voor de activiteiten kan via de site summervibesbreda.nl en is aanbevolen, want vol is vol.

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!

Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in