De Amerikaanse luxe caravanmaker Living Vehicle is gespecialiseerd in caravans en heeft onlangs haar nieuwste model onthuld. Dit model, genaamd The 2023 Living Vehicle, aangeprezen als de “de krachtigste trailer op aarde”, moet ongeveer € 340.000 gaan kosten en wordt uitgerust met allerlei features. Uiteraard hebben wij de meest indrukwekkende op papier gezet.

Zelfvoorzienende caravan

Deze caravan is ontworpen om zelfvoorzienend te zijn. Een van de meest opvallende features is de capaciteit om tot 5 liter water uit de lucht te filteren. Inderdaad, uit de lucht. Het ingebouwde Watergen-systeem kan namelijk luchtvochtigheid omzetten in drinkwater.

Het interieur van van aluminium bevat een gecombineerde keuken en eetkamer, terwijl de zithoek kan worden omgevormd tot een extra slaapbed. Samen met de aparte slaapkamer kunnen er dus vier mensen overnachten. Niet genoeg? Geen probleem. U heeft de mogelijkheid om er een automatisch uitschuifbare slaapzolder aan toe te voegen.

Nu alle eerste levensbehoeften gedekt zijn, kunnen we door naar de leuke extra’s. De keuken en eethoek komen uit op het terras die overdekt kan worden door een luifel met zonnepanelen. Daarnaast is de kleine, maar luxe badkamer met moderne voorzieningen als een handdoekenwarmer en ‘anti-condens-technologie’.

Thuisbioscoop behoort tot de mogelijkheden

Ook hoeft u zich niet al te druk te maken over het huis houden, want de ‘luxe huishouding’-versie van caravan is uitgerust met een wasmachine en droger, een vaatwasser en een stofzuiger. Dit kost uiteraard wel extra. Als u nog geld overheeft, dan is er nog genoeg aan toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een thuisbioscoop in de slaapkamer. Om ervoor te zorgen dat u er ieder seizoen mee uit de voeten kunt, is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een uitgebreid verwarmingssysteem te installeren of juist te gaan voor sterkere airconditioners.

caravan

Digital nomads worden op hun wenken bediend met een ‘Creative Studio’-uitbreiding, die wordt geleverd met reeks Apple-producten op een ingebouwd bureau. Het nieuwe model is verkrijgbaar in drie versies: de Core, Max en Pro, waarvan de laatstgenoemde het meest krachtige energieopslagpakket bevat. Omgerekend moet u rekening houden met een vanafprijs van € 340.000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in