Oververhit deze zomer niet! TORRAS is onderweg met het coolste nieuwe product dat er is: de Coolify draagbare airconditioner. Werkt het eigenlijk? Lees verder om te zien hoe dit draagbare apparaat je kan helpen ontspannen. Je zou gewoon blij kunnen zijn dat je het deed!

Niet iedereen houdt ervan om warm te zijn. Het vermoeiende gevoel van zweten in de meedogenloze zomerhitte of na een lange training is voor de meesten niet prettig. Maar er is een nieuw apparaat om dat gevoel te verlichten. De TORRAS Coolify is een draagbare persoonlijke airconditioner die je lichaamstemperatuur in slechts 3 seconden kan verlagen! Het beschikt zelfs over een Ku Peltier-radiator en 3D-luchtstroom. In een tijd waarin onze zomers heter dan ooit lijken, zal deze eenvoudige handsfree-oplossing zeker een must-have worden. Laten we eens nader bekijken waar deze gadget over gaat.

Coolify draagbare airconditioner is perfect voor wandelingen

Verlaagt de temperatuur met 18 graden in slechts enkele seconden met behulp van ingebouwde Ku Peltier-technologie

Een van de meest opwindende dingen aan de TORRAS Coolify draagbare airconditioner is meteen het gebruik van een Ku Peltier keramische halfgeleiderradiator. Deze radiator heeft een groot aantal thermoreceptoren die hij gebruikt om zich op je nekgebied te concentreren. Volgens de productwebsite kan het je lichaam afkoelen en de temperatuur met maar liefst 18 graden verlagen. Dit is binnen enkele seconden bereikt. Op dat moment kan het apparaat blijven werken totdat u klaar bent om het uit te schakelen.

Coolify heeft een 3D-luchtstroomontwerp met 36 verschillende ventilatieopeningen

TORRAS stopt niet bij het gebruik van hightech componenten zoals superchique radiatoren. Nee, ze brengen nog meer naar Coolify door een 3D-luchtstroomontwerp op te nemen. Dit ontwerp maakt gebruik van 36 verschillende ventilatieopeningen om lucht naar je gezicht en nek te blazen. Het helpt de koele lucht sneller en gelijkmatiger over het beoogde gebied te verdelen. Het 3D-luchtstroomontwerp maakt ook gebruik van een hogesnelheidsmotor van 5000 tpm om 3x het luchtstroomvolume te produceren. Drie instellingen passen de intensiteit aan. Het is een meeslepende koelervaring, zoals TORRAS zegt.

Coolify draagbare airconditioner in actie

De stevige batterij gaat de hele dag mee om je routines te ondersteunen

Nu denk je misschien, dit lijkt veel te verwachten van een draagbare gadget. Hoe lang kan het duren? Maak je geen zorgen. TORRAS heeft ervoor gezorgd dat de Coolify de hele dag kan draaien. Een hoogwaardige lithiumbatterij van 4.000 mAh kan de boel tot 8 uur aan de gang houden, opladen in slechts 2,5 uur. Dit zou perfect zijn voor mensen die naar hun werk lopen of fietsen, omdat ze op kantoor kunnen opladen en klaar zijn voor het woon-werkverkeer.

Draagbare airconditioner met een laag profiel en toch stijlvol design

De draagbaarheid van Coolify is een aanwinst voor het toestel, wat nog wordt aangevuld door het stijlvolle design. Behalve dat het gemakkelijk in een tas kan worden gestopt of om je nek kan worden gedragen, is het niet onaangenaam zoals sommige wearables kunnen zijn. Ik kon zelfs zien dat het gemakkelijk werd aangezien voor een hoofdtelefoon voor over het oor. De draagbare airconditioner heeft een one-size-fits-all ontwerp dat gebruik maakt van verstelbare scharnieren en wordt geleverd in 2 verschillende kleurvarianten.

Ontspan met deze draagbare airconditioner die je temperatuur verlaagt met 3D-luchtstroomCoolify draagbare airconditioner past om de nek

Coolify is een handige gadget die draagbare technologie naar een nieuw niveau tilt

De Coolify van TORRAS is een apparaat dat in de smaak moet vallen bij draagbare tech-enthousiastelingen die in de zomer koel willen blijven. Er is een breed scala aan scenario’s waarin dit product nuttig kan zijn, en de mogelijkheid om het gemakkelijk in een zak te gooien tussen gebruik is handig. Met zijn hoogwaardige ingebouwde technologie en onopvallend ontwerp is dit misschien wel wat je nodig hebt op je verlanglijstje voor gadgets.

De TORRAS Coolify draagbare airconditioner is verkrijgbaar voor $ 149. Kijk voor meer informatie op de officiële website.

Mark is een schrijver en podcaster die van technologie houdt. Als hij niet voor Gadget Flow schrijft, werkt hij met passie aan verhalen vertellende projecten en het verkennen van de buitenlucht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in