Verizon (het moederbedrijf van Engadget) breidt de beschikbaarheid van zijn Fios-app uit. In een aankondiging die werd opgemerkt door 9to5Mac, zei de koerier dat vanaf morgen, 22 juli, Fios-klanten de software kunnen downloaden naar hun Apple TV- en Amazon Fire TV-apparaten. In het eerste geval omvat dat zowel de 4K- als de HD-modellen.

Je hebt nog steeds ergens in huis een Fios TV One nodig voordat je op die apparaten toegang hebt tot de app, maar het bespaart je de moeite om voor extra hardware van de provider te betalen als je je tv-bundel op meer dan één televisie wilt gebruiken .

“Ouders kunnen live sportevenementen bekijken op de Fios-box in de woonkamer, terwijl kinderen tekenfilms kijken en tieners komedies kijken op aangesloten tv’s in hun slaapkamers”, zegt Verizon. “Met Fios TV One die meer flexibiliteit mogelijk maakt, kunnen Fios TV-gebruikers gemakkelijker tv’s in de keuken, op het achterterras of in andere delen van het huis plaatsen.”

De enige beperking is dat u slechts twee gelijktijdige streams per Fios TV-box kunt bekijken, maar een Fios TV One-apparaat is nu inbegrepen bij alle Mix and Match TV-abonnementen van Verizon. Die beginnen momenteel bij $ 56 per maand vóór belastingen en apparatuurkosten.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in