Ben je dol op diamanten, maar voel je je nerveus als je elke dag iets zo duur en delicaat draagt? Daar hoef je je geen zorgen meer over te maken met de sieraden uit de J.Rosea gesimuleerde diamanten sieradencollectie. De stenen in deze collectie zijn 109 keer met de hand geslepen voor een glans die griezelig lijkt op wat je op een echte diamant zou zien. Bekijk deze blogpost voor meer informatie over deze unieke collectie.

Geef jezelf die extra sprankeling met de J.Rosea gesimuleerde diamanten juwelencollectie. De juwelen in deze diamanten simulant-sieraden zijn 109 keer geslepen door meestervaklieden met meer dan drie decennia ervaring. Hoewel echte diamanten prachtig zijn, zijn deze edelstenen niet van echt te onderscheiden en zijn ze 1 / 100ste van de prijs van een echte diamant. Trakteer uzelf zonder uw budget op te blazen met de J.Rosea-collectie.

J.Rosea gesimuleerde diamanten juwelencollectie in lifestyle-foto’s

De stukken in de J.Rosea-collectie zijn verbluffend. Dit assortiment is gemaakt van zirkonia, een diamantsimulant, en omvat een ring, ketting en oorbellen verkrijgbaar in zilver of roségoud. De ontwerpen zijn modern en mooi, accessoires die je met trots draagt. Volgens de Kickstarter-campagne van het bedrijf, terwijl de meeste diamantsimulanten 58 sneden hebben, hebben die in de J.Rosea-collectie 109. Dit hoge aantal sneden geeft het net zoveel reflecties en subtiliteiten als je zou verwachten van echte diamanten, en die zijn vrij duur. De techniek die de ambachtslieden gebruiken heet Sixteen A en geeft imitatiediamanten een superieure glans en sprankeling in vergelijking met andere stenen.

J.Rosea gesimuleerde diamanten juwelencollectie in een video

Bekijk de Sixteen A-techniek

De Kickstarter-pagina van de campagne schrijft dat de bovenste één procent van de diamanten ontwerpen toont van acht harten en acht pijlen onder een microscoop. Met de Sixteen A-techniek hebben de stenen in deze diamanten simulant-sieraden echter zestien harten en zestien pijlen. Met meer harten en pijlen wordt er meer licht gereflecteerd, wat een helderder, indrukwekkender juweel creëert. De items in deze collectie zien er dus best sjiek uit.

Diamanten simulant sieraden: J.Rosea collectie op een lichtbruine achtergrond

Ontdek de setting van J. Prong

Is het je ooit opgevallen hoe gemakkelijk het is voor fijnere sieraden om aan kleding of ander materiaal te blijven haken? Na verloop van tijd kan de impact de zetting verzwakken en kan de steen eruit vallen. Om deze reden vertrouwt de J.Rosea-collectie op pootjes van 1,16 mm, dikker dan de poot van 0,5 mm waar de meeste sieradenfabrikanten de voorkeur aan geven. Door deze extra dikte kunt u deze gesimuleerde diamanten sieraden zonder zorgen dragen. Evenzo zijn de oorbelruggen of -koppelingen in deze collectie 6 mm breed, breder dan de standaardmaat (3-4 mm).

Dit imitatie diamanten sieraad heeft alle details

Een ander detail dat deze diamanten simulant-sieraden uniek maakt, zijn de verstelbare lengtes van de ketting: 15,75, 16,5 en 17,3 inch. Met deze ketting hoef je dus geen verschillende kettingen te kopen, afhankelijk van hoe lang of kort je hem wilt dragen. En elke schakel aan de ketting heeft vier inkepingen om hem nog glanzender te maken. De tand van de ring is ook verbeterd. Hij is geplaatst op een hoogte die ideaal is voor dagelijkse activiteiten. En aan de zijkanten laten 11 kleine gaatjes naast de kleine steentjes het licht door de ring schijnen voor extra glans.

10 mils beplating voorkomt aanslag

Heeft u ooit een sieraad gekocht dat verkleurd is of een allergische reactie op uw huid heeft veroorzaakt? Dit is meestal het gevolg van goedkope of dunne beplating, die gemakkelijk los kan komen. Gelukkig is de beplating op deze diamanten simulant-sieraden dikker en wordt deze 10 mil plating genoemd. De J.Rosea-collectie gebruikt 10 mils goudlaag en 5 mils witgoudlaag. Dit is dus een beplating die behoorlijk zwaar is en na een paar keer dragen niet afbladdert of van kleur verandert.

Deze sieraden kun je elke dag dragen

Als u denkt dat u alleen bij speciale gelegenheden mooie sieraden kunt dragen en als u niet op reis bent, vergist u zich. De stukken uit de collectie van J.Rosea zijn uniek en luxueus, maar je kunt ze elke dag dragen. Dat is te danken aan hun duurzame materialen, vakmanschap en slim ontworpen instellingen. Dus ga je gang, draag de ring, oorbellen en ketting naar je werk, terwijl je boodschappen doet, en zelfs wanneer je op reis bent. De stukken zijn duurzaam en zien er toch zo mooi en delicaat uit.

Draag sieraden alsof je rijk bent

Volgens de Kickstarter-pagina van het bedrijf kopen de echt rijken geen echte diamanten. Dat komt omdat ze weten dat zodra ze de juwelier verlaten, het gesteente onmiddellijk meer dan 50% van zijn waarde verliest. In plaats daarvan dragen acteurs en rijke mensen de neiging om gesimuleerde diamanten te dragen, sieraden zoals de J.Rosea-collectie. Dan hoeven ze zich geen zorgen te maken over diefstal of schade tijdens hun reizen en rode loper evenementen. Misschien moet de rest van ons hun voorbeeld volgen.

Trakteer uw dame op deze gesimuleerde diamanten sieraden

En natuurlijk zijn de stukken uit de J.Rosea-collectie een geweldig cadeau voor je moeder, vriendin of grootmoeder. De elegante dessins zijn modern en toch opvallend en geven elke outfit een bijzondere glans. Het beste van alles is dat ze deze sieraden elke dag kunnen dragen, zonder bang te hoeven zijn deze te beschadigen.

De J.Rosea-collectie is een adembenemend assortiment gesimuleerde diamanten juwelen. De stenen in elk stuk zijn 109 keer met de hand gesneden door ambachtslieden met meer dan 30 jaar ervaring. De glanzende juwelen wedijveren met elke echte diamant. en zijn echte kunstwerken. Met doordachte details, zoals een dikkere prong-instelling, kunt u deze sieraden ook tijdens uw normale activiteiten dragen. Je zult jezelf, of de vrouw in je leven, willen trakteren op deze diamanten simulanten.

De stukken in de J.Rosea gesimuleerde diamanten sieradencollectie beginnen meestal bij $ 180. Je kunt momenteel geselecteerde items uit de collectie reserveren voor $ 120 op Kickstarter. Bezit je gesimuleerde diamanten juwelen waarvan je zweert dat ze er net echt uitzien? Laat het ons dan weten in de comments.

Lauren schrijft en redigeert sinds 2008. Ze werkt graag met tekst en helpt schrijvers hun stem te vinden. Als ze niet achter haar computer aan het typen is, kookt en reist ze met haar man en twee dochters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in