Bent u constant aan het brainstormen over aantekeningen of schrijftaken en vervolgens opnieuw ordenen? Dan heb je de Mover Erase nodig. Het is een afwasbaar, herbruikbaar siliconen whiteboard met een gepatenteerd magnetisch ontwerp waarmee u uw ideeën kunt visualiseren voor een betere productiviteit en efficiëntie. Ontdek er alles over in de blog van vandaag.

Als je een fan bent van het maken van notities of lijsten, zul je de Mover Erase geweldig vinden. Dit werkruimteaccessoire presenteert uw ideeën, gedachten en creaties visueel als alternatief voor plaknotities of stukjes papier. Dit product is niet alleen een geweldige aanvulling op uw werkomgeving, maar het is ook een milieuvriendelijk alternatief voor het gebruik van pen en papier (de gemiddelde persoon gebruikt 700 pond papier per jaar). Laten we eens kijken naar de kenmerken en voordelen van dit miniatuurwhiteboard en waarom u er een nodig heeft.

Mover Erase miniatuur whiteboard in een video

Verplaats ideeën in een oogwenk

Het beste van Mover Erase is dat je je gedachten en plannen in een oogwenk kunt verplaatsen, omdat er geen vaste plaatsing voor elk stuk is. Dus als u plotseling een lijst met taken opnieuw wilt ordenen of wat ideeën voor nieuwe wilt schrappen, kunt u dat gemakkelijk doen. In tegenstelling tot een whiteboard, kunt u elke tegel naar uw mening verplaatsen. Bovendien betekent het afnemen van het oppervlak dat u de tegels na elk project opnieuw kunt gebruiken. In feite maakt de gepatenteerde magnetische functie het gemakkelijk om ze eruit te halen en op te pakken om ze over te brengen of in te pakken.

Dit miniatuur whiteboard is in gebruik

Supersterk en draagbaar ontwerp

Met een gepatenteerd magneetontwerp plakt de Mover Erase op een reeks oppervlakken, waaronder een magneetbord, laptopframe, koelkast en zelfs je auto! Of zet ze veilig op uw bureau om uw ideeën voor uw ogen te zien. Met deze creatie kun je productiever zijn en notities rond je bureau plakken of effectief brainstormen over ideeën zonder dat je er een vaste plek voor hebt. Bovendien wordt dit werkruimteaccessoire geleverd met een draagbare opstelling die u overal mee naartoe kunt nemen. Dit is ideaal als u een externe medewerker bent en uw productiviteit in andere ruimtes buiten uw kantoor wilt vergroten.

Over het algemeen is Mover Erase een geniale combinatie van post-it-notities en een whiteboard. Wat zijn je favoriete brainstormgadgets? Deel uw aanbevelingen in de commentaren.

Amy Poole is redacteur en schrijver bij Gadget Flow. Als ze zich niet overgeeft aan alles wat met gadgets te maken heeft, vindt ze het leuk om tijd door te brengen met haar hond, Rosie, en fit te blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in