Het is een afsluiting voor de Borderlands-filmproductie, nu de cast en crew klaar zijn met hoofdfotografie. Om het evenement te vieren, hebben Gearbox en Lionsgate onze eerste duidelijke blik op de filmversie van de brutale, mondige robot Claptrap van de franchise vrijgegeven. Ze hebben ons hiervoor alleen afbeeldingen met silhouetten van de personages getoond, maar nu hebben we een high-res foto van Claptrap met een klepelbord dat aankondigt dat het filmen klaar is.

Versnellingsbak/Lionsgate

In de film gebaseerd op Gearbox’s first-person shooter-franchise, speelt Cate Blanchett Lilith, een schatzoeker die terugkeert naar haar thuisplaneet Pandora. Om de vermiste dochter van Atlas te vinden (beschreven in de machtigste SOB van het universum), werkt ze samen met Roland (Kevin Hart), die ooit een zeer gerespecteerde soldaat was, de pre-tiener-sloper Tiny Tina (Ariana Greenblatt) en haar gespierde beschermer Krieg (Florian Munteanu), Tannis (Jamie Lee Curtis) de wetenschapper en Claptrap (Jack Black) de brutale robot. “Deze onwaarschijnlijke helden moeten het opnemen tegen buitenaardse monsters en gevaarlijke bandieten om het vermiste meisje te vinden en te beschermen, die mogelijk de sleutel is tot onvoorstelbare macht”, luidt de synopsis van de film.

Lionsgate kondigde aan dat Hostel-regisseur en Inglourious Basterds-ster Eli Roth de Borderlands-filmaanpassing begin 2020 zal regisseren. Het project is in ontwikkeling sinds 2015, maar de productie begon officieel pas eind vorig jaar. Nu het filmen klaar is, kunnen we alleen maar wachten op een premièredatum en hopen dat de film de games recht doet.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in