De Sad Wolverine-meme, waarin een volledig gekostumeerde Logan uit de jaren 90 X-Men: The Animated Series in bed ligt, verlangend starend naar een foto van zijn geliefde Jean Gray en die indringer Scott Summers, wordt een actiefiguur van Mondo. Het zal tijd worden. Weinig memes kunnen echt hetzelfde gevoel van emo-dorst vastleggen. Meestal wordt de ingelijste foto vervangen door een afbeelding die het verlangen van Wolverine des te hilarischer maakt. De magie van de meme is de herkenbaarheid ervan: wie van ons heeft niet in bed liggen staren naar Instagram met hetzelfde gevoel van verlangen naar een gadget/vakantieplek/persoon?

Wereld

Wees gewoon voorbereid om wat schapruimte vrij te maken, want deze Sad Wolverine-figuur zal op schaal 1:6 zijn. En hoewel je het uit de doos zou kunnen halen en een verscheidenheid aan andere accessoires zou kunnen toevoegen, zoals een ontmaskerd Logan-hoofd of het gezicht van zijn voormalige beste vriend Morph, waarom zou je dat dan doen? Mondo zal op 23 juli pre-orders voor het figuur openen als een Comic-Con-exclusief, en het zal je $ 200 opleveren. Ik hoop dat Mondo opvolgt met een ander meme-figuur: Sad Wolverine die Scott en Jean ziet kussen.

Triest Wolverine-actiefiguur

Wereld

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in