Al maanden gaan er geruchten dat ASUS werkt aan het spul van nerddromen: een RTX 3070 GPU met ingebouwde Noctua-fans. Deze week plaatste een ASUS-medewerker in Vietnam voortijdig afbeeldingen en informatie over de samenwerking op Facebook. Wccftech zag de lijst voor het eerst en slaagde erin afbeeldingen van de GPU te downloaden voordat ASUS ze uitschakelde, waardoor we de dikke 3D-kaart goed konden bekijken.

Wccftech

Als je niet bekend bent met Noctua, maakt het bedrijf consequent enkele van de meest efficiënte en stille fans die je kunt kopen voor een pc-build. Het staat ook bekend om zijn kenmerkende bruine en beige kleurenschema, dat, zoals u kunt zien, hier volledig wordt weergegeven. Oh, en de kaart lijkt op de uilmascotte van Noctua. Goed spul.

Dezelfde medewerker die afbeeldingen van de GPU plaatste, zei ook dat het ongeveer 26 miljoen đồng (ongeveer $ 1.100) zou kosten. Met andere woorden, het zal zeer waarschijnlijk een hogere adviesprijs hebben dan de RTX 3070 Founders Edition, die ogenschijnlijk voor $ 499 wordt verkocht – maar veel succes met het krijgen van die prijs met de huidige wereldwijde chiptekorten. En dat is de GPU-markt in een notendop op dit moment. OEM’s zoals ASUS weten dat ze extra kunnen rekenen voor kaarten uit de RTX 30-serie, omdat de vraag naar de nieuwste GPU’s van NVIDIA zo groot is.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in