Vandaag is het jouw dag, Amazon-fans! Het Amazon Fall Event 2021 is hier en zit boordevol nieuwe productaankondigingen. Van beveiligingsdrones en robots tot de Echo Show 15 en meer, er zijn genoeg geweldige gadgets om te bekijken. Lees verder terwijl we deze frisse nieuwe apparaten verkennen.

Vandaag heeft Amazon dit najaar een nieuwe reeks producten geïntroduceerd en er is veel om enthousiast over te zijn. Met deze keer veel variatie, is er zeker iets voor iedereen, vooral als je deelneemt aan het groeiende ecosysteem van Amazon.

Fan van Alexa? Geen probleem. Amazon heeft je gedekt. Omdat er ook nieuwe op Alexa gebaseerde producten zijn. Natuurlijk, hoewel sommige hiervan misschien waren verwacht, zullen een paar je misschien zelfs verrassen, zoals de Ring Always Home Cam Drone. Laten we de aankondigingen van vandaag samenvatten en kijken wat Amazon aan het koken is.

Amazon Slimme Thermostaat

De eerste aankondiging van Amazon vandaag is de Slimme Thermostaat van een samenwerking met Honeywell Home. Het beschikt over Alexa en is compatibel met HVAC-systemen. Op deze manier kun je routines instellen en spraakactivering gebruiken. In een poging om de CO2-voetafdruk te verkleinen, hoopt Amazon dat zijn gecertificeerde slimme thermostaat klanten op intelligente wijze kan helpen het energieverbruik te verlagen.

Pre-order de Amazon Smart Thermostat voor $ 59,99.

Amazon’s nieuwe Slimme Thermostaat

Amazon Echo Show 15

De Echo Show 15, misschien wel de grootste van de Amazon-schermen die tot nu toe is gezien, lijkt op een enorme digitale fotolijst. Amazon liet zien dat het werd gebruikt als keuken-tv, maar het kon vrijwel overal worden gemonteerd.

Het display heeft een geheel nieuwe gebruikersinterface met aanpassingen zoals Alexa-widgets. Je kunt zaken als Ring-camera’s controleren en gezinsplanningen coördineren, naast een overvloed aan andere taken. Het scherm ondersteunt 1080p videostreaming en heeft een next-gen AZ2-processor.

De Amazon Echo Show 15 zal dit najaar beschikbaar zijn voor $ 249,99.

Amazon Fall Hardware Event 2021: vliegende beveiligingsdrone, mensachtige robot, aan de muur gemonteerde Alexa en meerDe nieuwe Echo Show 15

Amazone gloed

Een van de nogal interessante apparaten van Amazon die vandaag wordt getoond, is de Amazon Glow. De Glow is een display-achtige gadget die op een tafel staat en fungeert als een manier voor kinderen om contact te maken met bijvoorbeeld grootouders. Om dit te bereiken, gebruikt het dingen als video met interactieve games en activiteiten.

Wat het echter uniek maakt, is het ontwerp. The Glow combineert echte hardware met digitale content en projectietechnologie, inclusief het scannen van objecten. Het resultaat is heel anders dan wat we normaal zien bij Amazon (of vergelijkbare bedrijven, wat dat betreft). Het bevat content van Disney, Mattel, Nickelodeon en Sesame Workshop.

Momenteel alleen beschikbaar op uitnodiging, de Amazon Glow kost $ 249,99.

Amazon Fall Hardware Event 2021: vliegende beveiligingsdrone, mensachtige robot, aan de muur gemonteerde Alexa en meerKinderen die interactie hebben met het Amazon Glow-apparaat

Amazon Halo-weergave

In navolging van de Amazon Halo-fitnesstracker komt de Amazon Halo View. De Halo View lijkt op een Fitbit en bevat een nieuw AMOLED-display met een batterijduur van maximaal 7 dagen.

Aankopen omvatten een eenjarig lidmaatschap van Halo-service met twee gloednieuwe programma’s toegevoegd: Halo Nutrition en Halo Fitness. De nieuwe programma’s zullen veel nieuwe inhoud en opties bieden die de Halo View een meer bevredigende gezondheids-tracking-ervaring geven.

De Amazon Halo View zal begin volgend jaar beschikbaar zijn voor $ 79,99.

Amazon Halo-weergave

Bel Alarm Pro

Amazon werkt zijn bestaande Ring Alarm-kit bij naar het Ring Alarm Pro-beveiligingssysteem. De nieuwe Alarm Pro-versie voegt betere Wi-Fi-connectiviteit en snelheid toe met Eero Wi-Fi 6 mesh-routerondersteuning. Het nieuwe systeem zal ook een verbeterde netwerkbeveiliging bieden, wat zeer welkom is.

Het systeem functioneert verder op dezelfde manier als het vorige, met een breed scala aan aansluitbare apparaten die uw huis beschermen tegen inbraak of schade.

Pre-order de Ring Alarm Pro voor $ 249,99.

Amazon Fall Hardware Event 2021: vliegende beveiligingsdrone, mensachtige robot, aan de muur gemonteerde Alexa en meerAmazon’s Ring Alarm Pro-upgrade

Altijd thuiscamera bellen

Ring wordt gelanceerd via een bètaversie die alleen op uitnodiging beschikbaar is en probeert zijn nieuwe Always Home Cam aan te bieden. De Always Home Cam is een kleine beveiligingsdrone die automatisch door je huis vliegt wanneer hij iets alarmerends hoort of detecteert. Het zal een ingebouwde privacymodus hebben om de camera te bedekken terwijl deze is gedockt. Nu, als je ‘s nachts iets hoort stoten, heb je een gadget om beneden te controleren, zodat je dat niet hoeft te doen.

De Ring Always Home Cam is op uitnodiging verkrijgbaar en kost $ 249,99.

De Ring Always Home Cam-drone in actie

Amazon kondigt met plezier een groot aantal andere nieuwe beveiligingsproducten aan, zoals de Blink Video Doorbell van $ 49, een montage op zonnepaneel en een Blink Floodlight. Degenen die hun bestaande Blink-setups willen uitbreiden, zullen het op prijs stellen om nieuwe items te integreren.

De nieuwe producten zullen ook bekabelde en draadloze opties beschikbaar hebben, dus dat is de moeite waard voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer solide, stabiele verbinding (of die de eenvoud van draadloos willen zijn).

Amazon Fall Hardware Event 2021: vliegende beveiligingsdrone, mensachtige robot, aan de muur gemonteerde Alexa en meerBlink Video Doorbell cam breidt opties uit

Amazon Astro

Misschien wel een van, zo niet de meest onverwachte apparaataankondigingen van vandaag is de Astro-robot. Astro is een door Alexa aangedreven robot die is ontworpen om je huis te doorkruisen en je onderweg te helpen. Het kan uw huis in de gaten houden en een oogje in het zeil houden of zelfs naar specifieke dingen kijken, zoals een persoon of een kamer in uw huis.

Er zullen zelfs accessoires beschikbaar zijn waarmee Astro met huisdieren kan communiceren of drankjes kan brengen. Dit is natuurlijk slechts het oppervlak van wat Astro naar de tafel brengt. Blijf ons volgen voor meer informatie van ons over deze coole nieuwe robot.

Astro is alleen beschikbaar op uitnodiging voor $ 999.

Amazon’s Astro-robot in actie

Een leuke nieuwe lading nieuwe producten om naar uit te kijken

Met veel nieuwe producten die vandaag zijn aangekondigd, is er veel waar u enthousiast over kunt zijn. Van Alexa-aangedreven aanbiedingen en een Echo Show-stand met Micky-thema tot nieuwe slimme thuisgadgets, Amazon levert dit najaar meer dan alleen pakketten. Omdat er nog steeds informatie binnenkomt over de nieuwe productlijn, moet u zeker terugkomen voor nieuwe updates. We kunnen niet wachten om u binnenkort meer te vertellen over deze nieuwe apparaten.

Heb je een favoriet product waar je meer over wilt horen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Mark is een schrijver en podcaster die van technologie houdt. Als hij niet voor Gadget Flow schrijft, werkt hij met passie aan verhalen vertellende projecten en het verkennen van de buitenlucht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in