Ubisoft zal een zelfstandige, gratis te spelen game uitbrengen in de lopende Tom Clancy Division-serie genaamd The Division Heartland. En hoewel het niet veel details opleverde, zei het wel dat Red Storm Entertainment, de studio-auteur die Tom Clancy mede-oprichtte in 1996, Heartland aan het ontwikkelen is. Het bedrijf zal de game ergens in 2021 of 2022 op consoles, pc en de cloud uitbrengen.

Volgens Ubisoft hoeven nieuwkomers de vorige twee games in de serie niet te hebben gespeeld om in de titel te springen. Tom Clancy’s The Division en The Division 2 gooiden spelers in fictieve versies van New York City en Washington DC geteisterd door virale pandemieën. Ubisoft zegt dat Heartland “een geheel nieuw perspectief op het universum in een nieuwe setting zal bieden.” In de tussentijd heeft het bedrijf aanmeldingen geopend voor mensen om de game te testen zodra deze dichter bij de release is.

Heartland is slechts een van de divisiegerelateerde projecten van de uitgever. Het werkt ook aan nieuwe inhoud voor The Division 2, een Netflix-film met Jessica Chastain en Jake Gyllenhaal en een spin-offroman. Fans kunnen ook uitkijken naar een mobiele game, met meer details daarover “op een later tijdstip”.

Alle door Engadget aanbevolen producten worden geselecteerd door ons redactieteam, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in