Je weet het ongetwijfeld: de gasprijzen rijzen de pan uit en we hebben vóór 2030 nog een flinke stap te behalen in de klimaatdoelstellingen. Hoog tijd dus om je huis te verduurzamen. Maar waar begin je? De Breman Installatiegroep, met 26 vestigingen in Nederland inclusief Haarlem, zet de opties die je direct kan toepassen overzichtelijk voor je op een rij. Scheelt een hoop kopzorgen!

Je wilt er thuis warmpjes bij zitten, maar het liefst wel energiezuinig en voordelig. Breman is dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen voor jouw woning, zoals zonnepanelen, hybride warmtepompen en service en onderhoud. Het team van installatie-experts geeft advies over de juiste installatie die past bij jouw woonwensen en fixt het vervolgens ook voor je. Hier lees je wat Breman allemaal voor jou kan betekenen. We zetten vast een paar opties voor je op een rij. En nee, die zijn écht niet ingewikkeld of tijdrovend.

Hybride warmtepomp

Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen en van warm water te voorzien. De pomp wint warmte niet uit gas maar uit de lucht, de bodem of het grondwater. En weet je wat handig is? Een warmtepomp kan tegenwoordig gewoon aan je bestaande cv-ketel gekoppeld worden en hiermee samenwerken, een hybride warmtepomp dus. Dit kan binnen een dag geregeld zijn.

Het is even een investering, maar hierdoor zal je tot zeventig procent minder gas verbruiken! Ook komen er steeds meer subsidies van de overheid waardoor je geholpen wordt in de kosten. Op de site van Breman lees je meer over warmtepompen. Vraag vrijblijvend een offerte aan als je meer wilt weten over de opties en kosten voor jou.

Lees verder onder de foto >

Ronald en Isabel | foto: Breman Installatiegroep

Zonnepanelen

Nog zo’n slimme oplossing: zonnepanelen. Het is een investering waar je minimaal dertig jaar van profiteert, maar die je gemiddeld al binnen zeven tot negen jaar terugverdient. Tevreden klanten Ronald en Isabel zijn helemaal blij met hun keuze voor zonnepanelen bij Breman. “Binnen een week waren we verhuisd én hebben we zonnepanelen laten plaatsen. Onze hypotheekadviseur gaf aan dat we korting op de hypotheek zouden krijgen als we het energielabel verder naar beneden zouden krijgen. Dat is gelukt met deze zonnepanelen.” Weten of jouw dak geschikt is, hoeveel panelen je nodig zou hebben en meer? Hier lees je alles over zonnepanelen.

Service en onderhoud

Onderhoud aan je verwarmingsapparatuur laat je misschien vooral uitvoeren uit veiligheidsoverwegingen (bijvoorbeeld om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen). Maar wist je dat dit ook energie kan besparen? Door goed onderhoud zal je apparaat zuiniger gaan werken. Ook gaat je toestel langer mee en bespaar je op dure reparaties. Genoeg redenen om dit echt niet uit te stellen dus! Hier lees je meer over de voordelige onderhoudsservice bij Breman.

Het advies van Breman: je hoeft echt niet ineens je hele huis om te gooien. Ook als je maar één onderdeel in je huis aanpakt, bespaart dit al energie en kosten. Elke stap is een stap richting duurzaamheid. Weten wat bij jou past? Hier lees je wat Breman allemaal voor jou kan betekenen. Bel gerust als je vragen hebt of vraag vrijblijvend een offerte aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in