EPOS Audio staat bekend om hun kwalitatieve EPOS | SENNHEISER en EPOS gaming headsets, de EPOS H3 is daar een uitstekend voorbeeld van. Het model ziet er strak uit, levert kraakhelder geluid af met een sublieme bastoon en is comfortabel zodat lange gamesessies geen enkel probleem vormen. Bovendien krijg je dat allemaal voor een schappelijke prijs in huis.

Gebruiksgemak en comfort

Het doel van de bekabelde EPOS H3 is uitstekende audio, comfort en gebruiksgemak, de headset is dan ook ontwikkeld voor gamers die belang hechten aan goed geluid tijdens hun sessies. Dankzij de gesloten akoestiek beleef je elke game intenser en is communicatie met je teamgenoten makkelijk te volgen. De microfoon van studiokwaliteit, met lift-to-mute-functie, helpt daarbij. Door de intuïtieve controle over de communicatie ga je volledig op in het spel.

Voor het comfort heeft EPOS de H3 uitgerust met aangename oorkussens die zich naar elk gezichts kunnen vormen en voor genoeg afscherming van het buitengeluid zorgen zodat je helemaal opgaat in je game. De verstelbare band is gemaakt van van roestvrij staal voor duurzaamheid en een licht gewicht. Hierdoor zit de headset licht op het hoofd. Op de rechteroorschelp zit een handige draaiknop waarmee je het volume snel kunt regelen.

Een stapje voor

De EPOS H3 is ontworpen met de speciale EPOS Audio voor gaming wat betekent dat je het geluid direct in je koptelefoon hoort voor een snellere reactietijd in-game. Bovendien beschikt de koptelefoon over een goede bastoon zodat het racen in een zware auto of explosies nog echter klinken. Verder levert de H3 een kraakhelder geluid af tijdens voice chats met teamgenoten of vrienden, op die manier is de headset multi-inzetbaar voor zowel de competitieve titels zoals online shooters á la Fortnite of Call of Duty: Warzone.

Zulke titels speel je het liefste in een team en om de strategie te kunnen bepalen is de H3 een ideale keuze, dankzij de goede akoestiek hoor je zowel de in-game geluiden scherp, net als de calls van je teamgenoten. Ook kun je jezelf snel muten als je snel iets in je kamer moet doen zodat je teamgenoten geen last hebben van het randgeluid. Bovendien helpt de natuurlijke noice-canceling met het horen van elk detail, van voetstappen tot bladergeritsel, wat je belangrijke informatie kan opleveren tijdens de meest intense momenten, en de audiomogelijkheden biedt om geluiden te horen die de locatie van je tegenstanders kan verklappen.

Dat betekent niet dat de EPOS H3 niet geschikt is voor de verhaalgedreven games waarbij spelers meeslepende, atmosferische gameplay willen ervaren. Of games zoals Senua’s Saga: Hellblade die met de audio een hele bijzondere geluidservaring introduceren, met deze headset kun je daar optimaal van genieten. De 3D audio is een nieuwe feature van de PlayStation 5 waardoor de speler zich echt in de game waant omdat de geluiden in de ‘omgeving’ worden geplaatst. Het lijkt alsof het geluid van rondom komt afhankelijk van waar je in-game staat. Dit helpt enorm met de immersie en het tot leven te laten komen van de game wereld. Met de H3 kun je volledig opgaan in de werelden, zoals de gameontwikkelaars dat in gedachten hadden.

De koptelefoon is te gebruiken op de PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X/S via het ‘plug and play’-principe, je hoeft er geen software voor te installeren, de EPOS H3 is direct klaar voor gebruik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in