Ga er niet vanuit dat uw huidige Wear OS-smartwatch profiteert van de samenwerking van Google met Samsung. Fossiele executives Greg McKelvey en Steve Prokup vertelden CNET in een interview dat de bestaande Wear OS-horloges van het bedrijf geen upgrades naar de herwerkte software zullen krijgen. Uw Fossil Gen 5 zal waarschijnlijk helaas vastzitten met een verouderde interface.

Als je Fossil-polskleding met de nieuwste software wilt, moet je betalen. McKelvey zei dat het bedrijf van plan was een eenzaam “premium” Fossil-horloge (Gen 6?) Dit apparaat zou bogen op een aantal “behoorlijk grote hardware-upgrades”, zei Prokup.

Eerdere modellen zouden hoogstwaarschijnlijk prijsverlagingen krijgen om te dienen als de budgetopties in de opstelling van Fossil. McKelvey voegde eraan toe dat volwaardige smartwatches “veel succesvoller” zijn geweest dan hybride modellen, wat suggereert dat deze analoog-digitale mixen in de toekomst niet de focus zouden zijn.

De upgrade-cut-off suggereert dat nieuwe horloges op basis van het nieuwe Wear OS een belangrijke sprong voorwaarts zullen zijn voor het platform, maar ook dat Google, Samsung en merken zoals Fossil berekende risico’s nemen. Ze lijken bereid de huidige eigenaren achter te laten als dit de kansen vergroot om in de toekomst meer kopers aan te trekken.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in