Aan het begin van de week kondigde Google aan dat het eindelijk ondersteuning voor 4K-streaming aan YouTube TV zou toevoegen. Nu probeert het bedrijf bestaande YouTube TV-abonnees te verleiden zich aan te melden voor de dure maandelijkse add-on van $ 20 met een promotie waarbij een gratis Chromecast bij Google TV bungelt.

Een YouTube TV-abonnee heeft het aanbod gedetailleerd beschreven in een forumbericht dat werd opgemerkt door Droid Life. “Om ervoor te zorgen dat onze trouwe YouTube TV-leden een geweldige kijkervaring hebben (inclusief de mogelijkheid om 4K-content te bekijken op onze optionele, nieuwe add-on-service), willen we je een gratis Chromecast met Google TV-apparaat aanbieden”, zegt het bedrijf. in een e-mail die het naar sommige klanten heeft gestuurd.

Om van de promo te profiteren, gaat u naar de Google Store om het streamingapparaat gratis te “kopen”. Zoals je misschien al geraden had, zijn de voorraden beperkt en is de code alleen geldig voor het witte model. In de kleine lettertjes van de e-mail staat ook dat alleen degenen in de VS met een actief YouTube TV-abonnement in aanmerking komen. Bovendien moet u ten minste één betaling aan Google hebben gedaan. Als je de e-mail in je inbox vindt, moet je deze voor het einde van de maand inwisselen. En als je al een Chromecast met Google TV hebt, is de code niet overdraagbaar.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in