Natasha en Mary Ann en Alex waren deze week allemaal aan boord met Grace op de wijzerplaten, wat betekende dat we een heerlijke tijd hadden om Equity voor je op te nemen. Equity is natuurlijk de op durfkapitaal gerichte podcast van TechCrunch waarin we ingaan op de meest kritieke financieringsrondes en praten over de belangrijkste nieuwsitems die van invloed zijn op startups.

Voordat we ingaan op de onderwerpen van deze week, kun je de show volgen op Twitter, waar we nogal vaak geïmproviseerde Twitter-ruimtes hosten die soms afleveringen worden. Kom hangen!

Dit is het overzicht voor deze week:

  • Chalo haalt $ 40 miljoen op om het busvervoer in India te verbeteren: deze startup wint de naam (en startup) van de week. Chalo wil inefficiënties in het Indiase bussysteem aanpakken, dus we zoeken uit waarom dat logisch is en welke uitdagingen er voor ons liggen.
  • Masterworks haalt $ 110 miljoen op voor fractioneel kunstbezit: Noem het een Series A als het moet, maar de megaround die Masterworks zojuist heeft opgeworpen, onderstreept de wereldwijde verschuiving naar alternatief beleggen en fractioneel eigendom. Hoe lang duurt het voordat we Masterworks op de blockchain krijgen? Dat zou de echte IRL-NFT-crossover zijn waar we een beetje op wachten.
  • CostCertified wil uw volgende reno-project voor thuis opslaan: CostCertified, dat net heeft deelgenomen aan het zomercohort van Y Combinator, heeft $ 8,45 miljoen aan startkapitaal opgehaald. Het einddoel van het Canadese bedrijf is om de ‘Amazon for construction’ te bouwen. CostCertified stelt aannemers in staat om een ​​shoppable interactieve schatting naar huiseigenaren te sturen, zodat ze hun selecties tijdens een project kunnen kiezen en direct het effect op de prijs kunnen zien.
  • alles over gemeenschap: De gemeenschap is verwaterd, daar bestaat geen twijfel over. Maar er zijn nog steeds argumenten waarom het werkt – en we maken ze (vaak).
  • Google investeert in Afrika: De Amerikaanse techgigant Google zet kapitaal aan het werk in Afrika, maar dan in de vorm van infra-investeringen en early-stage investeringen. Eerlijk gezegd zijn beide logisch gezien het bedrijfsmodel van de reclamegigant.
  • Edtech gaat B2B: Udemy gaat naar de beurs! We hebben de cijfers al doorgenomen, maar gelukkig met Natasha op de show moeten we een niveau dieper gaan waar de edtech-inkomsten vandaan kunnen komen.

En dat is onze show! Maandag zijn we er weer helder en vroeg bij!

De aandelen vallen elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend om 7.00 uur PDT, dus abonneer je op ons op Apple Podcasts, Overcast, Spotify en alle casts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in