Thuisbioscoop

Heb je eindelijk tijd om naar de film te gaan, draait jouw favoriete film nét niet meer in de bioscoop. Ken je dat? Of hij draait wel, maar je hebt geen zin in een popcorn-kauwende buurman of een paar drukke kinderen voor je neus.

Gelukkig is daar een fijne oplossing voor. Met Pathé Thuis kijk je namelijk het nieuwste én beste uit de bioscoop, maar dan thuis. Je hebt geen abonnement nodig, want je betaalt gewoon per film. Elke week komen er nieuwe films bij, direct uit de bioscoop! Van de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films, je ziet ze als eerste in jouw eigen thuisbioscoop.

De Luizenmoeder

Heb jij ook gesmuld van de lotgevallen op basisschool De Klimop? Dan wil je zeker de bioscoopfilm De Luizenmoeder zien. Die gaat door waar de serie ophield. In het kort het verhaal: na het wegvallen van directeur Anton proberen juf Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Chaos en hilarische toestanden gegarandeerd.

Natuurlijk zie je de vertrouwde gezichten uit de tv-serie terug: Ilse Warringa, Jennifer Hoffman, Andre Dongelmans en Dragan Bakema. En het leuke is: ook voor deze film hoef je de deur niet uit, je kijkt hem lekker op je eigen tv.

Zó werkt Pathé Thuis

Wil jij ook de nieuwste films én de mooiste klassiekers in je eigen thuisbioscoop kijken? Dat kan. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een gratis account. Het aanmaken daarvan is binnen enkele seconden gepiept.

Maak hier gratis je account aan. ‘Als welkomstcadeau kijk je daarna voor € 1,99 de bioscoophit Fast & Furious 9! Als dat geen heerlijk bankhangen wordt!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in