Epic Games zet zijn reeks van superster Fortnite-concerten voort. De game-ontwikkelaar heeft een “Rift Tour”-concertserie onthuld waarin niemand minder dan popzangeres Ariana Grande de hoofdrol zal spelen. De eerste show vindt plaats op 6 augustus om 18:00 uur Eastern, met daaropvolgende shows op 7 en 8 augustus om ervoor te zorgen dat mensen in andere tijdzones kunnen afstemmen.

De game-ontwikkelaar waarschuwt concertbezoekers om vroeg te komen (een uur voor de show). De Rift Tour-afspeellijst gaat 30 minuten van tevoren live. Het zal je niet verbazen dat er ook cosmetische items met een thema zullen zijn. Je kunt een Ariana-outfit kopen om als popster te spelen, en Piggy Smallz Back Bling voegt een schattig tintje toe terwijl je je Battle Royale-rivalen verslaat. Beide zouden op 4 augustus om 20.00 uur Eastern in de Fortnite Item Shop moeten verschijnen en bezoekers van de show zullen een paraplu-zweefvliegtuig ophalen.

Net als bij J Balvin, Travis Scott en andere Fortnite-artiesten, gaat dit zowel over het aantrekken van nieuwkomers in het spel als het verleiden van mensen om terug te komen. Het is ook opmerkelijk dat Epic het scala aan artiesten uitbreidt met vrouwelijke sterren (recentelijk opgegraven plannen voor een Lady Gaga-concert zijn nooit uitgekomen). In theorie zou Grande kunnen helpen mensen binnen te halen die anders Fortnite niet zouden spelen – zelfs als slechts een fractie van hen blijft hangen als de “7 Rings” -zanger eenmaal verder is.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in