Ga voor betere wandelingen met je hond als je de Pooch Pacer hebt. Dit zachte hondentrainingsapparaat helpt u uw hond te trainen naast u te lopen in plaats van u achter u aan te trekken. Het gebruikt een vriendelijke piep als herinnering en het apparaat werkt met honden van elke grootte. Bekijk deze blogpost voor meer informatie.

Train uw hond om naast u te lopen – in plaats van u te trekken – met de Pooch Pacer zacht trainingsapparaat voor honden. Dit niet-bestraffende hondentrainingsapparaat herinnert u en uw beste vriend vriendelijk om te resetten en opnieuw af te stellen. Op die manier kunnen jullie allebei genieten van je tijd buitenshuis en kan je hond wandelen op een manier die gezonder en veiliger voor hem is. Het enige dat nodig is, is een vriendelijke pieptoon, en hij keert terug naar je zijde.

Pooch Pacer op honden

Zijn je wandelingen met je hond meer touwtrekken dan wandelen? Naast je leren lopen is een vaardigheid die je trouwe viervoeter moet leren, net als zitten. Gelukkig kan het leerproces positief zijn, vooral als je een zacht hondenlooptrainingsapparaat zoals de Pooch Pacer gebruikt. Deze slanke gadget voor huisdieren kan discreet aan de halsband en riem van uw hond worden bevestigd. Wanneer de Pooch Pacer verhoogde spanning detecteert, geeft hij een zachte pieptoon die Fido eraan herinnert om dichter bij je te blijven. Laten we dit handige trainingsproduct eens bekijken.

Pooch Pacer in een video

Ontvang meldingen wanneer het tijd is om je wandeling te resetten

De Pooch Pacer is eenvoudig in gebruik. Klem de gadget eenvoudig tussen de halsband en riem van uw hond. Wanneer dit niet-bestraffende hondentrainingsapparaat spanning op de lijn detecteert, klinkt er een zacht audiosignaal. Hierdoor weten zowel u als uw hond dat er aan de lijn wordt getrokken. Vervolgens kun je ‘resetten’ door je hond naar je toe te brengen en hem te belonen met een traktatie als hij goed gedrag vertoont. Het is een vriendelijke, zachte trainingsmethode die jullie beiden een goed gevoel geeft.

Pooch Pacer in gebruik

Kies training op basis van positieve bekrachtiging

Er zijn meer invasieve trainingsopties zoals choke-, shock- en prong-halsbanden. Maar volgens het bedrijf kunnen deze producten de luchtwegen van uw hond beschadigen en gedragscorrectie belemmeren. Aan de andere kant worden op geluid gebaseerde training en positieve bekrachtiging al tientallen jaren door dierenprofessionals gebruikt met solide resultaten. En de Pooch Pacer is vergelijkbaar, omdat hij uw hond begeleidt om te lopen door zachte, geautomatiseerde signalen te combineren met traktaties, oftewel positieve bekrachtiging.

Ga voor een handsfree trainingsmethode

Hoewel een op geluid gebaseerde trainingsmethode geweldig klinkt, kan het moeilijk zijn om te onthouden dat je op een geluidsknop moet klikken als je je hond echt probeert weg te trekken van tegemoetkomend verkeer. Om die reden hebben de uitvinders van dit niet-bestraffende hondentrainingsapparaat een degelijke trainingsmethode ontwikkeld die handsfree is. Omdat de Pooch Pacer automatisch alarm slaat als de spanning op de lijn toeneemt, hoef je er niet aan te denken hem te bedienen.

Klem dit zachte hondentrainingsapparaat vast op honden van alle soorten en maten

Een andere van de beste eigenschappen van de Pooch Pacer is dat hij geschikt is voor elke hond, ongeacht de grootte. Dus of je nu een statige Duitse herder of een kleine chihuahua hebt, dit hondentrainingsgadget zal voor jou werken. Nog beter, het apparaat heeft instelbare gevoeligheidsinstellingen. Het enige wat u hoeft te doen is de knop naar de gevoeligheid van uw voorkeur te draaien en u en uw trouwe viervoeter zijn klaar om te gaan.

Kies een hondentrainingsapparaat met een lange batterijduur

U hoeft zich geen zorgen te maken over het voortdurend verwisselen van de batterijen van dit niet-bestraffende hondentrainingsapparaat. De duurzame lithiumbatterij gaat zes maanden mee en is gemakkelijk te vervangen als de batterij leeg is. Je hoeft de batterij van de Pooch Pacer dus maar twee keer per jaar te vervangen. Dat komt neer op heel wat wandelingen – zo veel zelfs dat je misschien onze verzameling praktische activewear wilt bekijken. Omdat je er goed uit wilt zien op die snelheidswandelingen.

Gebruik de Pooch Pacer bij elk weer

Regen gebeurt wanneer je aan het wandelen bent. Gelukkig is de speaker van de Pooch Pacer spatwaterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken over vervelende regendruppels die de speaker kapot maken. Dankzij een state-of-the-art membraanfilm blijft vocht buiten de luidspreker terwijl audiogolven toch gemakkelijk doorlaten. Het is dezelfde film die wordt gebruikt om hoogwaardige sportoordopjes te beschermen, dus je kunt er zeker van zijn dat het effectief is.

Bewaar dit trainingsgadget in je zak

Als hondenbezitter neem je al tassen, een riem en misschien andere accessoires mee op je wandelingen. Gelukkig is dit niet-bestraffende hondentrainingsapparaat slechts 90 mm lang en 17 mm breed. Hij past dus gemakkelijk in je broekzak als je hem niet gebruikt. Anders kun je hem in een tas of rugzak bewaren zonder dat je het merkt.

Beveilig zelfs de sterkste honden

Hoewel de Pooch Pacer een kleine vormfactor heeft, is hij ook behoorlijk sterk. Volgens de Kickstarter-pagina van het bedrijf is dit product zelfs ontworpen om elke vorm van trekken te weerstaan, terwijl uw hond veilig aan de lijn blijft. De ringbevestiging is gemaakt van gesmeed staal dat net zo duurzaam is als elke andere lijn.

Selecteer de Pooch Pacer voor verschillende trainingsdoeleinden

Van dagelijkse wandelingen in het park tot puppytraining in de achtertuin, dit niet-bestraffende hondentrainingsapparaat is de ideale gadget voor een reeks trainingsbehoeften. Het bedrijf schrijft dat je de Pooch Pacer kunt gebruiken met reddingshonden, blinde honden en puppy’s. Het is ook een geweldige gadget voor hondenuitlaters/trainers en eigenaren die een extra hand vrij willen houden tijdens wandelingen.

De Pooch Pacer is een handig apparaat voor zowel baasjes als hun honden. Het gebruikt een zachte herinneringstoon om uw pup tijdens wandelingen terug naar uw zijde te brengen. Het is gemakkelijk te gebruiken, effectief en geschikt voor alle honden. Verbeter de loopvaardigheid van uw hond en bouw een betere relatie met hem op met dit niet-bestraffende hondentrainingsapparaat.

Het zachte hondentrainingsapparaat van Pooch Pacer kost meestal $ 89. Je kunt het vooraf bestellen op Kickstarter voor $ 39. Heb je geweldige hondengadgets? Laat het ons weten in de reacties.

Lauren schrijft en redigeert sinds 2008. Ze houdt ervan om met tekst te werken en schrijvers te helpen hun stem te vinden. Als ze niet achter haar computer zit te typen, kookt ze en reist ze met haar man en twee dochters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in