Deze inhoud is mogelijk gemaakt door onze sponsor; het is niet geschreven door en weerspiegelt niet noodzakelijk de mening van de redactie van Engadget.

Gamingcomputers verbruiken veel meer stroom dan uw typische kantoordesktop, wat betekent dat efficiënte koeling een must is. Dit probleem wordt alleen maar erger als je denkt aan gaming-laptops, die niet de capaciteit hebben voor grote ventilatoren en vloeistofkoeling zoals hun desktop-tegenhangers.

Als u een gaming-notebook bezit, is een externe ventilator een essentieel hulpmiddel om uw componenten te beschermen tegen oververhitting tijdens lange gamesessies. De HAVIT Gaming Laptop Cooling Pad is een zeer effectieve externe koeler die speciaal is gemaakt voor speelautomaten en momenteel te koop is voor $ 32, of 25 procent korting op de vermelde prijs van $ 42.

Het HAVIT-koelkussen is een Amazon’s Choice-product en het zal uw laptop veilig houden en tegelijkertijd een groot aantal handige functies bieden. Deze standaard maakt gebruik van drie grote ventilatoren met een maximale snelheid van meer dan 1.000 RPM om uw interne onderdelen op een veilige temperatuur te houden. En om afleiding te beperken, is de motor bijna stil.

Een enkele USB-poort is alles wat nodig is om de HAVIT van stroom te voorzien. Daarover gesproken, twee USB-aansluitingen zijn te vinden aan de zijkant van de standaard om degene die nodig is om het apparaat van stroom te voorzien te vervangen en aan te vullen. Het ondersteunt laptops tot 17 inch breed, dus het werkt met de meeste modellen op de markt.

Het koelkussen is uitgerust met een metalen gaas dat een stabiel oppervlak biedt voor uw laptop zonder de luchtstroom te beperken. De standaard zelf is verstelbaar, zodat u de hoogte waarop uw laptop rust kunt aanpassen voor uw comfort. Esthetisch voegt de HAVIT een beetje kleur toe aan je mobiele game-rig met 15 verschillende RGB-zijverlichtingseffecten, terwijl de LED’s onder de ventilatoren de ventilatorsnelheid aangeven. U kunt het toerental regelen met een draaibare schakelaar naast de USB-poorten.

Wilt u uw gaminglaptop deze zomer koel houden? De HAVIT Gaming Laptop Cooling Pad is te koop voor $ 32, of $ 10 korting.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Engadget werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of over eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial support.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in