Het is jaren geleden dat de mensen bij iFixit een nieuwe iMac hadden om uit elkaar te scheuren, maar nu hebben ze het zojuist uitgebrachte 24-inch model van Apple aangevallen. Als je het vergelijkt met het 5K iMac-ontwerp uit 2014, springt er vooral uit hoe weinig ruimte de computeronderdelen innemen. De M1-chip van Apple, bijbehorende hardware, RAM en al het andere is gestopt in een smal logicabord dat volledig in de kin van de nieuwe desktop past.

Een röntgenfoto laat zien dat hoewel het zijn antennes in het Apple-logo verbergt, ze deze keer niet de vorm van een appel hebben. Het lijkt erop dat er geen verborgen RAM- of SSD-uitbreidingssleuven in zitten, hoewel we niet hadden verwacht dat we de hardware in deze machines zouden kunnen upgraden. De demontage van iFixit is nog aan de gang, dus kijk af en toe eens terug om erachter te komen wat die metalen schilden precies zijn, of hoe TouchID werkt in een draadloos toetsenbordaccessoire.

Alle door Engadget aanbevolen producten worden geselecteerd door ons redactieteam, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in