Kanye (of “Ye”, als het ware) gaat helemaal los in de promotie van zijn aanstaande tiende studioalbum, “Danda” (genoemd naar zijn overleden moeder, Donda West). In juli was er een groot luisterfeest in het Mercedes-Benz Stadium in New Orleans (waar hij ook zijn intrek nam in een kleedkamer). Voor een aanstaand luisterfeestje in zijn geboorteland Chicago bouwt de rapper ondertussen zijn ouderlijk huis op Soldier Field op.

Op de aanstaande LP lanceert West ook een muziekgadget van $ 200, genaamd Stem Player, onder zijn merk Yeezy Tech. Het product is ontworpen om stengels te isoleren – specifieke elementen zoals zang, bas, samples en drums. Het kan effecten toevoegen en de songelementen remixen volgens de site.

Het apparaat wordt naar verluidt geleverd met een vooraf geladen kopie van het nieuwe record. Een veelgestelde vraag op de site voegt echter nuttig toe dat terwijl het product wordt uitgebracht in combinatie met “Danda”, het ook voor andere muziek kan worden gebruikt.

Afbeeldingscredits: Kanye West

Interessant is dat het apparaat is gemaakt in samenwerking met Kano, een in Londen gevestigde startup die bekend staat om een ​​ander soort STEM-product. Het bedrijf maakt educatieve apparaten om kinderen te helpen dingen zoals programmeren te leren. In 2019 worstelde Kano met ontslagen, ondanks het vrijgeven van een aantal Disney-apparaten.

Het lijkt erop dat het bedrijf hier een interessant nieuw leven heeft gevonden, en het product gaat zelfs zo ver dat Kano op de achterkant van de buitenkant van de siliconenhuid wordt gecrediteerd met een Yeezy Tech x Kano-branding op de achterkant.

West doopte het toestel (of zijn voorganger) op naam tijdens een interview rond zijn vorige album, “Jesus Is King” in 2019. Het leek toen een samenwerking met ontwerpbureau Teenage Engineering. “Deze draagbare stemspeler die we met Teenage Engineering hebben ontworpen voor dit album en de albums ervoor, is bedoeld om het evangelie te verspreiden”, vertelde West destijds aan Zane Lowe.

Het product wordt deze zomer verzonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in