Mooer Audio heeft veel van zijn reputatie opgebouwd met goedkope gitaareffectpedalen, maar nu probeert het iets anders: veel van zijn digitale knowhow in één instrument stoppen. Guitar World meldt dat Mooer de GTRS S800 Intelligent Guitar voorbereidt, een zes-stringer met 126 effecten, een drummachine en een looper van 80 seconden. Je hebt misschien niet veel meer nodig om een ​​volledige uitvoering te creëren, althans in sommige omstandigheden.

Het bedrijf is niet duidelijk over hoe u toegang krijgt tot al deze functies, hoewel ze lijken te draaien om een ​​”superknop”. Je kunt de functies van de gitaar ook uitbreiden via zowel een mobiele GTRS-app als een optionele draadloze GWF4-voetschakelaar. Het biedt Bluetooth voor draadloze verbindingen en zou tot 15 uur stand-by moeten blijven dankzij de ingebouwde batterij van 4000 mAh.

Mooer heeft het niet gehad over prijzen of verzenddatums, hoewel het van plan is om de S800 in de nabije toekomst via Indiegogo te crowdfunderen. Dit zal ongetwijfeld meer kosten dan sommige gitaren, hoewel de historisch agressieve prijsstelling van Mooer het gemakkelijker zou kunnen maken om te rechtvaardigen. De waarde kan afhangen van de kwaliteit van al die digitale tools. U kunt veel geld besparen als u geen speciale drummachine of looper hoeft te kopen, maar het zou ons niet verbazen als het in veel gevallen gemakkelijker zou zijn om afzonderlijke apparatuur aan te schaffen.

Alle door Engadget aanbevolen producten worden geselecteerd door ons redactieteam, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in