Een film kijken
(Afbeelding: Ketut Subiyanto / Pexels)

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks veel gadgets. Soms zijn ze vreemd, in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Lidl valt deze week op met een Philips beamer.

Geen lelijke tv in huis

Samsung heeft met ‘The Frame’ een oplossing gevonden voor wie geen lelijke tv in zijn woonkamer wil hebben: een tv die zich vermomt als schilderij of enorme fotolijst. Deze tv is alleen niet goedkoop (hij kost al snel 1300 euro) en neemt als nog aardig wat ruimte in op een kast of aan de muur.

Een beamer is daarom een nog slimmere oplossing. Dit kleine apparaat neemt vrijwel geen ruimte in beslag, is op te bergen in de kast wanneer je hem niet gebruikt, en projecteert een enorm beeldscherm op iedere muur. Al moet je natuurlijk wel een lege (en witte) muur hebben om op te projecteren.

Philips neopix ace beamer LidlPhilips neopis ace beamer (Afbeelding: Lidl)

Lidl’s Philips NeoPix Ace HD-projector

De Philips NeoPix Ace HD beamer die deze week bij Lidl in de schappen ligt is een goed alternatief op een grote en dure tv. Deze Full HD (1920 x 1080 px) en 4200 lm projector creëert namelijk net zo goed, of eigenlijk beter, het gevoel van een echte thuisbioscoop. De schermgrootte die de beamer creëert is minimaal 20” en maximaal 120”.

Deze Philips projector heeft ingebouwde speakers waar, volgens Lidl, kristalhelder geluid uit komt. Als dat geluid net zo kristalhelder is als het geluid dat uit de gemiddelde tv komt wil je er misschien een soundbar of paar goede speakers bij gebruiken. Dat kan; de beamer heeft namelijk wifi en Bluetooth waardoor hij makkelijk aan een set speakers te koppelen is.

Philips Neopix-projector LidlPhilips Neopix ACE HD-beamer (Afbeelding: Lidl)

Prijs: 249,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets die er in week 48 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Philips beamer voor thuisbioscoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in