De Olympische Spelen vinden deze zomer plaats in Tokio na vertraging vanwege de COVID-19-pandemie. Hoewel je de actie op verschillende NBC-platforms in de VS kunt volgen, is er een andere manier om een ​​Olympische oplossing te krijgen.

Er komt een NBC Olympics Twitch-kanaal met dagelijkse hoogtepunten en interviews met atleten, maar ook gamingcompetities met een Olympisch thema – het is tenslotte een Twitch-kanaal. Twitch zal ook inhoud produceren die is geïnspireerd door de “passie en competitie” van de Spelen. Die inhoud zal zowel talent van Twitch als het NBC Olympics-team bevatten.

Er zullen interactieve elementen zijn, aangezien de show met hoogtepunten peilingen en Q & A’s zal hebben. In de week voordat de Spelen in Tokio beginnen, kunnen streamers en kijkers samenwerken om een ​​virtuele Olympische fakkel in brand te houden door items te verzamelen en actief te zijn in de chat van het kanaal. Ze kunnen op de dag van de openingsceremonie een virtuele ketel aansteken. Het kanaal zal ook een voorshow organiseren voorafgaand aan de openingsceremonie met de hulp van streamers.

Je zult de daadwerkelijke openingsceremonie of veel, indien aanwezig, live sport niet zien op het Twitch-kanaal. Daarvoor moet je nog steeds naar NBC kijken, maar het kanaal heeft begeleidende streams (of co-streams) met Twitch-makers tijdens de Olympische primetime-uitzendingen van het netwerk.

Alle door Engadget aanbevolen producten worden geselecteerd door ons redactieteam, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in