Er is een nieuw soort oordopjes klaar voor pre-order die de koptelefoonmarkt nieuw leven in kan blazen. Deze slanke kleine toppen hebben een futuristische esthetiek en zitten boordevol competitieve eigenschappen. Meet Nothing’s oor (1) oordopjes; het product zal spoedig uw oren sieren. Bekijk ze eens.

Er zijn veel oordopjes, maar er is er een die zijn stempel heeft gedrukt op de grote arena van hoofdtelefoons. Niets, een technologiebedrijf, geeft een beperkte druppel van hun nieuwe oor (1) draadloze Bluetooth-oordopjes vrij. Het oor (1) zal beschikken over actieve ruisonderdrukking, krachtige luidsprekerdrivers en tot 34 uur ongelooflijke luisterervaring – alles verpakt in een sci-fi buitenkant. Dit is natuurlijk slechts krassen op het oppervlak. Laten we eens kijken naar de oordopjes van Nothing ear (1) en kijken waar ze allemaal over gaan.

Niets oor (1) oordopjes zijn vakkundig geconstrueerd

Eersteklas vakmanschap en een transparant, lichtgewicht ontwerp

In één oogopslag is het duidelijk dat Nothing tijd en zorg heeft besteed aan het maken van een werkelijk unieke en mooie set oordopjes. Ze hebben een cyberpunk-achtige uitstraling die een beetje edgy is, maar toch clean en modern. De oortjes (1) hebben een ergonomisch design. Ze ondersteunen het comfort van de drager met drukverlagende ventilatieopeningen en vloeibare siliconen tips. Dit alles weegt slechts 4,7 gram, verpakt in een slanke transparante behuizing. Hoewel de esthetiek misschien niet voor iedereen is, zullen velen zeker van deze look houden.

Verbazingwekkend heldere geluidskwaliteit met actieve ruisonderdrukking

Niets streeft naar een uitstekende luisterervaring door gebruik te maken van buitengewone technologie en techniek. De oorschelpen (1) hebben een dynamische driver van 11,6 mm met een dreunende bas. Royale luchtkamers lenen zich voor de uitvoering van middentonen en hoge tonen. Deze functies worden verder verbeterd door talent dat wordt aangeboord bij Teenage Engineering. Dit alles resulteert in een geluid dat audiofielen ongetwijfeld zal plezieren.

Zorgt een lawaaierige omgeving ervoor dat u niet van muziek kunt genieten? Niets hoort je luid en duidelijk. De oortjes (1) zijn voorzien van actieve ruisonderdrukking, zodat je die irritante achtergrondgeluiden blokkeert. Dit is vooral ideaal in openbare instellingen. U hoeft alleen maar op een knop te drukken om te wisselen tussen de ruisonderdrukkingsmodus en de transparantiemodus (een modus waarin u uw omgeving duidelijker kunt horen).

Niets oor (1) oordopjes in actie

Oortjes (1) zijn waterbestendig met een lange batterijduur

Zoals de meeste moderne draadloze oordopjes, kun je de oortjes (1) opladen met het meegeleverde oplaadetui. De oordopjes zelf krijgen 5 uur speeltijd en de case kan tot 34 uur opladen. Ze zijn ook waterbestendig en hebben een IPX4-classificatie. Perfect voor in de sportschool of tijdens het wandelen op regenachtige dagen.

Fantastische luistermogelijkheden zorgen voor duidelijkere gesprekken

Niets wil ervoor zorgen dat uw gesprekken glashelder zijn. Daarom gebruiken de oren (1) Clear Voice Technology. Drie verschillende hoogwaardige microfoons en ultramoderne algoritmen zorgen ervoor dat uw stem nauwkeurig doorkomt, zelfs als er wind om u heen staat.

Deze oordopjes van Nothing ear (1) hebben actieve ruisonderdrukking en een verbluffende geluidskwaliteitNiets oor (1) oordopjes worden opgeladen via de oplaadcassette

Zorgvuldig ontworpen oordopjes die uw aandacht waard zijn

Stel dat u op zoek bent naar een paar oordopjes die werken met Android en iOS, maar u wilt dezelfde kwaliteit vakmanschap die u van topmerken mag verwachten. In dat geval moet u uitkijken voor het uitbrengen van de oordopjes van Nothing’s ear (1). Ze brengen hun A-game en lijken erop gebrand om hun concurrentie een run voor zijn geld te geven. Geladen met geweldige functies en verpakt met hun stijlvol expressionistische uiterlijk, zien de oorschelpen (1) eruit als een alternatief dat u niet wilt laten liggen. Niets heeft immers iets gecreëerd.

De Nothing ear (1) oordopjes komen eraan. Meer informatie is beschikbaar op de officiële website.

Mark is een schrijver en podcaster die van technologie houdt. Als hij niet voor Gadget Flow schrijft, werkt hij met passie aan verhalen vertellende projecten en het verkennen van de buitenlucht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in