Sommige nieuwe iPad mini-klanten genieten niet zoveel van het nieuwe scherm van de kleine tablet als ze zouden willen. 9to5Mac meldt dat gebruikers (waaronder Dieter Bohn van The Verge) een “jelly scrolling”-effect hebben opgemerkt waarbij de ene kant van het scherm met een andere snelheid scrolt dan de andere, wat af en toe een wiebel veroorzaakt die in portretweergave merkbaar is. Het effect is moeilijker te zien als je de iPad kantelt naar een liggende stand, maar dat is niet veel troost als je graag websites en sociale feeds leest

We hebben Apple gevraagd of het iets kan zeggen over het jelly-effect. Het is onduidelijk of de eigenaardigheid is gekoppeld aan hardware (zoals het scherm zelf of een displaycontroller) of via software kan worden aangepakt. We laten u weten of we de kans hebben om het probleem te repliceren.

Dit doet niet per se afbreuk aan de functionaliteit, vooral als je de iPad mini vaak in liggende modus gebruikt of inhoud bekijkt die het effect niet produceert. Het is ook onzeker hoe wijdverbreid het probleem werkelijk is. Dat gezegd hebbende, zul je waarschijnlijk niet blij zijn als je deze wiebeling op Apple’s kleine maar hoogwaardige lei opmerkt.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in