Als je een PlayStation- of Nintendo Switch-speler bent, weet je dat je een snoer in de buurt moet houden voor het geval je controller halverwege de game leeg raakt. Als je een Xbox-gamer bent, is het echter een beetje lastiger – die gamepads zijn nog steeds afhankelijk van AA-batterijen, dus hoewel je gemakkelijk een nieuwe set kunt plaatsen als dat nodig is, moet je misschien de controller opnieuw synchroniseren met je console, wat kan worden een heel gedoe als je midden in een wedstrijd zit. OtterBox, beter bekend om zijn beschermende hoesjes, wil je laadervaring nu naadloos maken met zijn Power Swap Controller-batterijen.

Deze nieuwe batterijen zijn niet alleen gewone oplaadbare batterijen — die zouden het veelvoorkomende probleem van het verliezen van de verbinding met uw systeem niet oplossen terwijl u overstapt. In plaats daarvan bedacht Otterbox een kooi die je in het batterijcompartiment steekt, en dan wordt elke batterij daarin geplaatst. De sleutel tot een naadloze wisseling is de kleine reservecel in de kooi, die de controller ongeveer 30 seconden van stroom voorziet, wat net genoeg is om de lege batterij eruit te halen en te vervangen door een nieuwe uit het dock.

OtterBox

Elke batterij heeft een indicator voor een bijna lege batterij, zodat u een extra waarschuwing krijgt om het pakket te vervangen; je wordt niet verrast door een bericht op het scherm of een niet-reagerende controller. De batterijen kunnen ook met één hand worden verwijderd, zodat u nooit hoeft te stoppen met spelen.

Elke set van $ 60 wordt geleverd met twee batterijen, dus direct uit de doos heb je er een om te spelen en een om in de oplader te houden. Er is een dock om beide tegelijkertijd op te laden, maar je kunt ook de meegeleverde USB-C-kabel aansluiten om de batterijen rechtstreeks in de controller op te laden. Ook inbegrepen in het pakket zijn twee kooien, een voor de Xbox One-gamepad en een voor de Xbox Series X|S, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het kopen van de “juiste” set voor uw systeem, of dat u een vervanging als u later besluit uw console te upgraden.

Power Swap Controller Batterijen in gamepad

OtterBox

Zelfs als je geen Xbox hebt, kun je nog steeds profiteren van de Power Swap Controller-batterijen, aangezien Xbox-gamepads compatibel zijn met zowel Windows- als Mac-desktops en zelfs mobiel – Otterbox zorgde ervoor dat de nieuwe batterij de Mobile Gaming niet hinderde Clip die het in januari introduceerde. En de extra ruimte in de gaming-draagtas van het bedrijf zou voldoende moeten zijn om ook uw extra batterij en kabels mee te nemen.

De OtterBox Power Swap Controller Batteries zijn vanaf 15 juni verkrijgbaar op otterbox.com, maar je zult ze ook zien op microsoft.com en Amazon. En dat is $60 voor de hele set; op dit moment zullen de batterijen niet vanzelf worden verkocht, maar het is niet uitgesloten dat deze nieuwe oplaadoplossing van de grond komt.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in