Het digitale tijdperk betekende dat games nooit meer uitverkocht konden raken. Je kon altijd een titel vinden in een online winkel, zelfs als je lokale GameStop uitverkocht was of de eBay-prijzen te hoog waren voor je bloed. Devolver publiceert echter een top-down shooter voor Nintendo Switch die speciaal gemaakt lijkt voor de aftermarket, omdat deze alleen fysiek zal zijn, zonder digitale release aan de horizon.

Demon Throttle is wat de kinderen ‘retro-stijl’ zouden noemen en het wordt ontwikkeld door Doinksoft, de makers van Gato Roboto, Tombshaft en Devolver Bootleg. Je kunt dit niet eens ophalen bij je plaatselijke winkel of grote online winkel, omdat het alleen wordt verkocht via de verzamelaarsboetieksite Special Reserve Games. De reguliere, “single” versie kost $ 30, terwijl er ook een collector’s edition is voor $ 40. Veel succes met het proberen er een te krijgen – de site dumpt momenteel gebruikers in een virtuele wachtrij. Mijn geschatte wachttijd is… 54 minuten. Dat is prima, denk ik, aangezien de game pas in 2022 wordt verzonden.

Speciale Reserve Games

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in