Naar verluidt staat Samsung op het punt om een ​​vervolg op de originele Galaxy Buds uit te brengen, en er zijn hints dat ze bijzonder in het oog springen, zo niet noodzakelijkerwijs een enorme upgrade aan de binnenkant. 91mobiles beweert persfoto’s te hebben van de Galaxy Buds 2 die een slanker, enkelkleurig ontwerp laten zien in plaats van de tweekleurige look van de eerste keer. Ze zouden ook beslist kleurrijker zijn, met groene en paarse opties naast de meer neutrale zwart-witte opties.

De oplaadcassettes zullen naar verluidt een beetje bekend voorkomen bij Pixel Buds A-dragers – je ziet gewoon wit aan de buitenkant en je kleur naar keuze aan de binnenkant.

Verwacht geen significante interne upgrade die vergelijkbaar is met de Galaxy Buds Pro. Eerdere lekken suggereerden dat de Galaxy Buds 2 actieve ruisonderdrukking zou krijgen, maar geen actieve ruisonderdrukking. U kunt uw muziek en gesprekken misschien gemakkelijker verstaan, maar u zult er niet in een cocon van stilte van kunnen genieten.

Wanneer de Galaxy Buds 2 zal aankomen (mits het rapport juist is) is niet zeker. Samsung houdt op 28 juni een virtueel evenement op het Mobile World Congress, maar dat zal naar verwachting gericht zijn op de nieuwe Wear OS-ervaring. Het kan wachten op een nieuwe telefoongerichte presentatie, zoals een mogelijk evenement in augustus waar het zijn opvouwbare apparaten van de derde generatie kan tonen. Wanneer de knoppen klaar zijn, kunnen ze een welkome upgrade zijn als je doordrenkt bent van het ecosysteem van Samsung, maar gewoon “standaard” knoppen wilt zonder de franje.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in