Na de fans de afgelopen jaren te hebben geplaagd, zal Tesla de Model S vanavond voorbij de Ludicrous Mode brengen wanneer het een nog snellere versie van de sedan onthult. De Model S Plaid belooft eigenaren dat ze de “snelst accelererende auto in productie vandaag” zullen hebben, uitgerust met drie elektromotoren die de auto naar een maximale snelheid van 200 MPH zullen duwen, met de juiste banden en wielen eraan bevestigd.

Wat we vanavond niet zullen zien tijdens het Model S Plaid-bezorgingsevenement, is een Plaid + -versie die extra bereik zou moeten hebben, nadat Elon Musk zei dat deze was geannuleerd. Volgens de directeur is de Plaid zo goed dat er “geen behoefte” is aan een andere versie. Dat gezegd hebbende, terwijl de concurrentie op de EV-markt zich blijft vermenigvuldigen en opwindende nieuwe modellen zoals de Cybertruck en Roadster – de auto die “Plaid” EV-prestaties zou moeten debuteren – nog in ontwikkeling, zou Tesla zeker het cachet van een nog betere halo kunnen gebruiken auto om te promoten

Als je al genoeg hebt gehoord, dan is de Model S Plaid klaar om te bestellen op de website van Tesla met een geschatte levering in juni. Zoals Autoblog opmerkt, is de prijs de afgelopen dagen met ongeveer $ 10.000 gestegen tot $ 129.990 of ongeveer $ 50.000 meer dan een standaard Model S-sedan. Voor degenen die meer overtuigingskracht nodig hebben of gewoon willen zien hoe de snelle EV er in beweging uitziet, is er een leveringsevenement voor de Plaid gepland om vanavond om 23:15 uur ET te streamen.

Bijwerken: Het aftellen is afgelopen en een YouTube-stream (hierboven ingesloten) geeft aan dat alles om ongeveer 23.30 uur moet beginnen.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in