Jarenlang was Samsung’s Galaxy Note het middelpunt van de lanceringen van de zomertelefoons van het bedrijf, maar de tijden zijn veranderd. Er is dit jaar geen nieuwe Note en Samsung zal zich in plaats daarvan concentreren op de nieuwe Galaxy Z Flip and Fold, evenals een stylus om met deze apparaten te werken. We zullen ook een nieuw draagbaar vlaggenschip zien (en een nieuw besturingssysteem dat daarbij hoort) en een nieuw paar echte draadloze stereo-oordopjes. Tenminste, dat is wat de geruchtenmolen zegt, dus blader door onze nieuwste gids over wat volgende week zijn debuut gaat maken.

— Dan Cooper

Optionele VR-ondersteuning voor alle grote PS5-games?

Op dinsdag heeft Sony naar verluidt meer details over de headset onthuld op een ontwikkelaarstop, waarbij details worden geplaagd die verder gaan dan prestaties, resolutie en gestroomlijnde bekabeling.

Blijkbaar codenaam next-gen VR (NGVR), het kan controllers bevatten met capacitieve aanraaksensoren die de afstand tot je vingers voelen – zoals de sensor op Nintendo’s JoyCon – maar veel geavanceerder. De headset biedt blijkbaar een grotere weergave van 110 graden, met flexibele schaalresolutie en tikkende eye-tracking om de resolutie te verbeteren waar je kijkt.

Sony vertelde ontwikkelaars dat het optionele VR-ondersteuning plant voor alle AAA-releases, zodat je ze in VR of op je tv kunt spelen, hoewel het niet duidelijk is of dit een first-person perspectief zou betekenen, zoals Resident Evil 7 of Hitman, of gewoon een op een headset gebaseerde weergave van wat u op uw tv zou zien. Lees verder.

Het bedrijf biedt een korting van $ 100 voor vroege vogels.

Warmtewerken

De Tetra-tafelafwasmachine van Heatworks werd oorspronkelijk onthuld in de tijd daarvoor, terug op CES 2018, en het heeft tot nu toe geduurd voordat de machine op de markt kwam. Het (niet zo) nieuwe concept is om uw afwas te doen vanaf uw aanrecht, geen sanitair nodig. Vul gewoon de watertank aan boord, voeg een aangepast wasmiddelpatroon toe en zet het aan de gang, waarbij het bedrijf zegt dat het veel minder water en energie gebruikt dan afwassen.

Helaas betekent het kleine formaat dat je maar drie couverts aan serviesgoed per cyclus kunt schoonmaken, maar als je huis geen volledig apparaat kan herbergen, is dit misschien de moeite van het bekijken waard. Lees verder.

Onderzoekers zeggen dat ze ‘systeemfouten’ hebben onderzocht in hoe de advertentiebibliotheek van Facebook werkte.

16 feb 2020 Menlo Park / CA / VS - Meisje poseert voor het Facebook Like Button-bord, gelegen bij de ingang van het hoofdkantoor van het bedrijf, Silicon Valley

Diverse fotografie via Getty Images

Facebook bevindt zich opnieuw in diepe wateren na het afsluiten van accounts die worden gebruikt door een team van NYU-onderzoekers die politieke advertenties onderzoeken. Het project was bedoeld om, door de uitgebreide advertentiebibliotheken van het bedrijf te doorzoeken, te onderzoeken hoe politieke adverteerders zich op individuele gebruikers richten. Het sociale netwerk zei dat het geen andere keuze had dan het team buiten te sluiten nadat het de regels van de site over data-scraping had geschonden. NYU zei ondertussen dat Facebook werd gevraagd om actie te ondernemen omdat het niet wilde dat derden problemen zouden vinden in zijn systemen. Lees verder.

Het is goedkoper met meer bereik.

Nissan heeft zijn 2022 Leaf onthuld met meer standaardfuncties en een lagere basisprijs, waardoor het de goedkoopste EV in de VS is. Het nieuwe basismodel, de Leaf S met een batterij van 40 kWh, kost $ 27.400 of $ 28.375 inclusief de bestemmingsheffing – dat is $ 20.875 als je in aanmerking komt voor het federale belastingkrediet van $ 7.500.

Vergeleken met zijn naaste concurrentie, is dat goedkoper dan de $ 29.900 Mini SE en kan hij ook verder gaan, met een bereik van 149 mijl versus 114. Lees verder.

‘Nieuwe Wereld’, oud nieuws.

Amazon heeft New World slechts enkele weken voor de eerder aangekondigde releasedatum van 31 augustus uitgesteld. Het komt nu ongeveer een maand later aan, op 28 september, dus Amazon Game Studios kan een paar weken extra besteden aan het oppoetsen, oplossen van bugs en het verbeteren van de stabiliteit. Voor degenen die de telling bijhouden, dit is de vierde vertraging van de Nieuwe Wereld.

Amazon kondigde de eerste grote vertraging van de game aan na de ongebruikelijke stap om de beschikbaarheid van Crucible, de eerste AAA-titel, terug te draaien. Het eindigde later de ontwikkeling van dat spel. Voordat hij CEO van Amazon werd, vertelde Andy Jassy aan de medewerkers dat hij toegewijd was aan de studio. Lees verder.

Het streeft ernaar zijn ‘onbetwiste leiderschap’ te herstellen

Intel 2021-routekaart

Intel

Intel heeft geen geweldige vijf of zes jaar achter de rug, waarbij zijn eigen processen faalden, net zoals concurrenten een sprong vooruit maken met nieuwe productieprocessen. De nieuwe CEO van het bedrijf, Pat Gelsinger, heeft een plan om Intel terug te brengen naar waar het was, met een aantal ambitieuze nieuwe chipplannen. In de nieuwste aflevering van Upscaled duikt onze siliciumexpert Chris Schodt in wat er aan de hand is en legt uit waarom, als Gelsinger slaagt, we het in de nabije toekomst allemaal over 20-Angstrom-chips zullen hebben. Lees verder.

Maar wacht, er is meer…

T-Mobile sluit LTE-netwerk van Sprint tegen 30 juni 2022

Een sterfragment vliegt uit onze melkweg met bijna drie miljoen mijl per uur

Samsung’s 12,4-inch Galaxy Tab S7 FE 5G kost $ 669

Vudu en FandangoNow fuseren tot één streamingdienst

Tencent beperkt hoe lang kinderen het vlaggenschipspel ‘Honor of Kings’ kunnen spelen

De New York International Auto Show 2021 gaat niet door

Ghost of Tsushima’s co-op multiplayer-modus krijgt een zelfstandige release

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in