Valve is op zoek naar nieuwe Counter-Strike: Global Offensive-wapenskins en hoopt makers te verleiden om ontwerpen in te dienen met een kunstwedstrijd van $ 1 miljoen. Het bedrijf selecteert 10 originele looks met een droomthema. De makers van de winnende ontwerpen ontvangen elk $ 100.000 en de skins worden aan het spel toegevoegd.

Je kunt zoveel ontwerpen insturen als je wilt en ze alleen of als onderdeel van een team maken. Je kunt ook meerdere winnende skins hebben.

Artiesten behouden nog steeds de rechten op hun creaties – het verzenden van een inzending geeft Valve een niet-exclusieve licentie om het in CS:GO te gebruiken. Je hebt tot 21 oktober om je ontwerpen in te dienen bij de CS:GO Workshop. Je moet een Steam-account gebruiken met een goede reputatie (dat wil zeggen dat het op geen enkele manier is beperkt) dat ten minste $ 5 aan Steam-aankopen heeft gedaan. Valve neemt uiterlijk 21 november contact op met de winnaars.

Dit is een leuke wedstrijd met mogelijk levensveranderende prijzen. De Steam Workshop bestaat al een decennium. Hiermee kunnen spelers mods, kaarten en items uploaden voor een verscheidenheid aan games, waaronder wapenskins voor CS:GO.

“Meer dan vijf miljoen makers van inhoud hebben meer dan 20 miljoen nieuwe items voor een verscheidenheid aan games op Steam ingediend en gepubliceerd, waardoor ze beschikbaar zijn voor aankoop voor miljoenen gamers over de hele wereld”, aldus Valve. “En, zoals iedereen die deze games speelt weet – inclusief CS-spelers – zijn veel van de meest iconische in-game items, kaarten en meer geschreven door leden van de community. De Dreams & Nightmares Content Contest is ontworpen om verdere ondersteuning te bieden deze gemeenschap.”

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in