Walmart is officieel begonnen met de verkoop van een 4K Android TV-apparaat dat al een maand op zijn website staat. De retailgigant heeft aan 9to5Goole bevestigd dat de Onn-streamer van $ 30 nu beschikbaar is voor aankoop – de publicatie zag de vermelding meer dan een maand geleden – zowel online als in de winkel. Ondertussen wordt de $ 25 full HD-versie nog steeds afgerond voor online bestellingen, hoewel deze ook beschikbaar is in de fysieke locaties van het bedrijf.

Het 4K-apparaat heeft een kleine vierkante vormfactor, vergelijkbaar met Apple’s TV’s, Roku 4K’s en andere soortgelijke streamers. Het heeft Dolby-audio-ondersteuning naast 4K UHD-uitvoer en ondersteunt 2,4 GHz en 5 GHz wifi. Het FHD-apparaat daarentegen is een streamingstick, die in maart voor het eerst verscheen in een FCC-lijst. Beide streaming-apparaten draaien Android TV als hun besturingssysteem, maar ze worden niet geleverd met de Google TV-interface. Ze worden allebei geleverd met een afstandsbediening op basis van Google’s referentie-ontwerpafstandsbediening, de G10 genaamd, met speciale Netflix-, Disney+-, YouTube- en HBO Max-knoppen.

9to5Google’s zei dat de 4K-versie goed werkte tijdens het testen, vooral voor een apparaat van $ 30. De apps laadden snel en het startscherm verschilde niet veel van dat van andere streamers, hoewel het de afstandsbediening van de tester een paar keer loskoppelde en opnieuw moest worden opgestart.

Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in