De next-gen consoles voor de Xbox en de Playstation 5 worden dit jaar uitgebracht, wat dus ook de vraag brengt: wat maakt gamen op de next gen een toffe ervaring? De strijd tussen de twee consoles breekt aan en de meningen zijn verdeeld. Welke console geeft namelijk een betere game ervaring? Wat een next gen onderscheidt van de huidige consoles, is een hogere grafische weergave van het spel. Er is steeds meer mogelijk op visueel gebied, wat zorgt voor een realistische beleving van het spelen van jouw favoriete games. Wie is er nu niet opgegroeid met het spelen van spelletjes, van het ouderwetse Snake op de Nokia, tot eendjes schieten op de Nintendo, tot Pokémons vangen en monsters verslaan in World of Warcraft? De spellen en consoles mogen dan per generatie verschillen, maar één ding is zeker: gamen is verrijkend! Door de huidige technologieën is er steeds meer mogelijk op het gebied van videogamen, waardoor de gamer een bijzondere speelervaring krijgt.

Voorgangers

De voorgangers van de next-gen consoles, zijn al lang en breed toe aan vervanging. De hardware van de Playstation 4 en de Xbox one zijn inmiddels al 5 jaar oud. Voor de nieuwe generatie consoles wordt vooral meer paardenkracht beloofd. Hoewel de next-gen consoles al lange tijd zijn aangekondigd, zijn alle cijfers en specificaties nog niet vanaf het begin bekend. Inmiddels is duidelijk dat de processoren van vooruitstrevende architectuur voorzien zijn waardoor snellere laadtijden mogelijk zijn. Nieuwe mogelijkheden en graphics vragen ook weer om meer vermogen, teraflops voor geheugen en bandbreedte om spelgegevens op te slaan. Sony, alsmede Microsoft, willen voorzien in de behoefte aan mooiere spellen en snellere laadtijden. Hiermee worden de next- gen consoles weer naar een hoger niveau getild, waardoor de nieuwe apparaten weer een nieuwe deur naar modern gamen kunnen openen.

Welke games mogen niet ontbreken op jouw next-gen console?

Met de releasedate van de consoles in aankomst, worden ook de spellen voor next-gen aangekondigd. De Xbox Series is al vanaf 22 september te pre-orderen en zal $299 voor de S series en $499 voor de X series kosten. De Playstation 5 zal in november te verkrijgen zijn. De prijs ligt ook rond de $500. Een aantal spellen mogen dan ook niet ontbreken wanneer je jouw nieuwe console aanschaft. Rainbow six extraction en Assassins creed valhalla ps5 geven jou de echte next-gen speelervaring, waarin je kunt genieten van de nieuwste graphics en game plots.

Rainbow six extractie en Assassins creed valhalla ps5

Rainbow six extraction is een tactische First Person Shooter waarin je alleen of met 2 andere vrienden samenspeelt. Stel je team samen om heelhuids de buitenaardse dreiging van de Archaens te overwinnen. Met jouw eigen set wapens, gadgets en vaardigheden ga je avontuurlijke missies aan en ontwikkel je meer combat mogelijkheden.

Assassins creed valhalla ps5 wordt ook wel de grappigste game in de bekende reeks genoemd. De protagonist Eivor is het briljante character waar je mee speelt en de echte next-gen game ervaring mee ervaart. Als je een fan bent van Noorse folklore, of graag speelt met een bijl, dan zal Assassins creed valhalla ps5 aan al jouw game verwachtingen voldoen. Samen met Rainbow six extraxtion is dit spel een must have voor jouw nieuwe Playstation of Xbox console.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in