Het nieuwste product in onze Weggeefactie past wel heel goed bij ons 20-jarig jubileum: de Yamaha MusicCast 20! Maak nu kans op deze fraaie speaker uit het veelzijdige ecosysteem van Yamaha MusicCast.

Yamaha MusicCasat 20

MusicCast maakt multiroom audio heel eenvoudig. Sluit al je MusicCast-apparaten aan op hetzelfde netwerk en deel heel eenvoudig al je audio overal in huis. De Yamaha MusicCast 20 biedt luisterplezier op vele fronten. Het apparaat is te gebruiken als losse luidspreker, in stereo samen met een ander exemplaar óf als surround speaker met een geschikte MusicCast AV-receiver of soundbar.

Ontdek een wereld van muziek via de ingebouwde streamingdiensten. Synchroniseer de afspeellijsten en nummers van je smartphone of computer met de MusicCast 20. Streamingdiensten maken het supereenvoudig om je favoriete muziek te beluisteren of nieuwe muziek te ontdekken.

  • Ingebouwde streamingdiensten voor muziek
  • MusicCast-multiroom-technologie
  • Compatibel met spraakbediening via Alexa* (*beschikbaarheid verschilt per regio)
  • Audio met hoge resolutie
  • Samen te gebruiken voor stereo (2 units noodzakelijk)
  • Kunnen als surround speakers worden gebruikt samen met een AV-receiver of soundbar* (*alleen bij specifieke MusicCast-modellen)
  • Eenvoudige voorinstellingen, met soft-touch, om het afspelen onmiddellijk te starten.
  • Alarm

Laat hieronder je e-mailadres achter en maak kans op de Yamaha MusicCast 20 ter waarde van € 229.

*DEZE DAG-ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN, DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD.

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in