Weet u 100% zeker dat uw kinderen hun tanden goed poetsen? Willo, een in New York gevestigde startup, werkt al een aantal jaren aan een apparaat dat de tandenpoetservaring voor kinderen moet veranderen.

Willo is geen nieuwe tandenborstel – elektrisch of niet. Het is een mondverzorgingsapparaat dat helemaal niet op een tandenborstel lijkt. De startup heeft samengewerkt met tandheelkundige professionals om helemaal opnieuw te beginnen met het oog op mondzorg.

Het apparaat kan behoorlijk intimiderend zijn als je het niet in actie ziet, omdat het nogal wat schapruimte in beslag neemt en je niet weet wat je moet doen. Maar als je het in actie ziet, ziet het er gemakkelijker uit dan verwacht. Willo richt zich specifiek op kinderen omdat ze moeite hebben om elke tand en borstel goed te bereiken.

Kinderen worden verondersteld het handvat vast te pakken en het mondstuk in hun mond te stoppen. Ze kunnen beginnen met poetsen door op de knop te drukken – en dat is alles. Ze hoeven verder niets te doen. Het mondstuk op siliconenbasis heeft ook zachte haren. Het begint te trillen in de mond van uw kind wanneer ze op de knop drukken.

De handgreep is verbonden met een groter huisstation waarin zich een watertank met een speciale spoelvloeistof bevindt. Kinderen hoeven geen tandpasta te gebruiken en hoeven hun mond niet te spoelen. Alles wordt afgehandeld door het apparaat.

Ten slotte is Willo een verbonden apparaat, wat betekent dat ouders de mondzorg kunnen volgen in een mobiele app. U kunt ook meerdere gebruikers instellen – uw kinderen moeten het mondstuk verwisselen voordat ze het apparaat gebruiken.

Afbeeldingscredits: Willo

Als je erover denkt een apparaat voor je kinderen te kopen, kost Willo $ 199. U moet dan $ 13 per maand betalen om zowel spoelcapsules als nieuwe mondstukken te ontvangen die altijd passen.

Terwijl het product vandaag live gaat, heeft de startup het al getest met echte gezinnen. Deze kinderen beoordeelden het apparaat met 4.73 / 5 en ouders gaven een NPS van 70+. Ze zijn allemaal Willo blijven gebruiken na de testfase.

Achter dit product zit een team van 33 mensen in Frankrijk en de VS. Ze hebben de afgelopen zeven jaar meer dan 50 patenten aangevraagd, waarvan er tot nu toe 30 zijn verleend. Het bedrijf heeft $ 17 miljoen aan totale financiering opgehaald van Kleiner Perkins, Bpifrance en Matt Rogers ‘fund Incite.

Het is waar dat het concept van een tandenborstel helemaal niet is veranderd. Een apparaat maken dat de manier waarop je je tanden poetst verandert, is een ambitieuze gok. Maar het is duidelijk dat de startup veel moeite heeft gedaan om deze uitdaging aan te gaan. Laten we nu eens kijken of ze erin slagen de ouders te overtuigen.

Afbeeldingscredits: Willo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in