Mortal Engines is het nieuwste actiespektakel regisseur Christian Rivers die eerder meewerkte aan grote films als de Lord of The Rings-trilogie van Peter Jackson. Ditmaal zijn ze van stoel gewisseld en verzorgt Rivers de regie, waarbij Jackson een ondersteunende rol heeft.

De ervaring met special effects zie je goed terug in een verhaal waarin grote steden gemotoriseerd zijn en zodoende niet langer gebonden zijn aan een vaste plek. Hester Shaw (Hera Hilmar) en Tom Natsworthy (Robert Sheehan) moeten een onwaarschijnlijke bond smeden om te voorkomen dat een samenzwering in de megastad Londen er voor zorgt dat de burgemeester van die stad alleenheerser wordt in de wereld.

Dat klinkt spectaculair en dat is het ook kunnen we verklappen. Wij mogen een Blu-Ray en DVD weggeven van Mortal Engines, zodat je zelf kunt gaan zien hoe dit afloopt. Wat je daarvoor moet doen is het antwoord op onderstaande vraag sturen naar prijsvraag@nwtv.nl. Vergeet daarbij niet te vermelden welke versie je graag wilt winnen!

Wie is de auteur van de Mortal Engines-boekenreeks en uit hoeveel delen bestaat deze?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in