Abonnees van YouTube TV hebben nu een nieuw platform beschikbaar: PlayStation 5. De console werd stilletjes toegevoegd aan de ondersteuningswebsite van Google voor de service, in een verandering die voor het eerst werd opgemerkt door Android Police. De toevoeging komt omdat Google en Roku midden in een zeer openbare ruzie over YouTube TV zitten.

Roku zei dat Google een voorkeursbehandeling eiste in zoekresultaten en probeerde het bedrijf te dwingen wijzigingen aan te brengen in de hardware die de prijzen voor zijn streaming-apparaten zouden opdrijven. Google beschuldigde Roku ervan “de YouTube-ervaring te breken” in een poging om een ​​”speciale behandeling” te krijgen. Het geschil culmineerde in het feit dat Roku vorige week YouTube TV uit de winkel haalde. Gelukkig voor abonnees ondersteunt Google nog steeds tientallen andere apparaten, waaronder de nieuwste generatie consoles. YouTube TV was al beschikbaar voor de Xbox Series X en is nu ook live in de PlayStation Store.

Alle door Engadget aanbevolen producten worden geselecteerd door ons redactieteam, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in